Bizar: André Hazes wilt weer het huwelijksbootje in met Monique

Show & Tel
Bizar: André Hazes wilt weer het huwelijksbootje in met Monique
© BSR Agency
Show & Tel

Bizar: André Hazes wilt weer het huwelijksbootje in met Monique

Bizar: André Hazes wilt weer het huwelijksbootje in met Monique
© BSR Agency

André Hazes junior heeft er samen met Monique Westenberg een behoorlijke knipperlicht relatie aan overgehouden, maar wonder boven wonder blijven de twee toch steeds weer samenkomen. Momenteel heeft André zelfs wat grotere plannen voor de toekomst..

Liefdesleven

Omdat André's muziekcarrière in Nederland redelijk geflopt is, heeft hij zijn pijlen maar gericht op België. Daar houdt hij tegenwoordig dus ook wel eens een interviewtje, zoals deze week met Belgisch radioprogramma Het Laatste Nieuws. Hier vertelt hij in geuren en kleuren over de status van zijn liefdesleven.

Arme Monique

In december 2020 ging André al op een knie voor Monique. Maar dit werd bruut verstoord toen bekend werd dat André was gevallen voor Sarah van Soelen in Maart 2021. Arme Monique bleef achter met zoontje André junior. Toch bleef ze de zanger maar vergeven en kwamen de twee weer samen toen zijn avontuurtje met Sarah strandde. Ondertussen heeft André het licht gezien en noemt hij Monique de liefde van zijn leven. Volgens de zanger: 'Uit de grond van mijn hart: zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw uit mijn leven. Zij heeft mij meer liefde gegeven dan ik ooit verdiende en dat zij mij altijd zo vasthield, waardeer ik'.

Trouwen

Nu vertelt André op het Belgische radiostation dat hij zeker weet weer te willen trouwen, en dat natuurlijk met niemand minder dan Monique. Dit wel nog niet meteen. 'Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel', vertelt de zanger. Momenteel gaat 'het heel goed' tussen hem en Monique. 'Ik heb dat vaker geroepen. Maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht. Ik draag haar op handen.'

Fans zijn kwaad

Fans snappen er niks van. Er wordt geroepen dat Monique geen zelfrespect heeft door hier in mee te gaan, en dat haar weer hetzelfde geflikt gaat worden als ze besluit met hem te trouwen. Bij het zien van hun jarenlang geklungel van aan-en uit is dit ook wel begrijpelijk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties