Andre Hazes jr. wil absoluut geen contact meer met zijn moeder

Show & Tel
Andre Hazes jr. wil absoluut geen contact meer met zijn moeder
© BSR Agency
Show & Tel

Andre Hazes jr. wil absoluut geen contact meer met zijn moeder

Andre Hazes jr. wil absoluut geen contact meer met zijn moeder
© BSR Agency

In een recent interview heeft McKroketta Rachel Hazes gesproken over de breuk tussen haar en haar zoon André Hazes jr. De twee, die ooit onafscheidelijk waren, zien elkaar nu niet meer. Rachel hint dat Monique Westenberg, haar schoondochter en aartsvijand, mogelijk een rol speelt in deze breuk, hoewel ze dit niet bevestigt.

Contact verbroken

Het contact tussen Rachel en André werd verbroken rond de tijd dat een brief van André aan Sarah van Soelen uitlekte. Rachel ontkent echter dat zij hierachter zit en suggereert dat de breuk een andere oorzaak heeft. Ze geeft aan dat het contact met André momenteel zeer beperkt is. "Ik ga niet zeggen dat dit door Monique komt. Dat weet ik niet. André is bijna dertig jaar oud, geen elf meer. Hij kan heel goed zelf beslissen hoe hij zijn leven inricht. Daar heeft hij zijn moeder niet voor nodig," vertelt Rachel in de Story.

Drama in de familie Hazes

Het drama beperkt zich niet alleen tot Rachel en André. Ook het zoontje van André en Monique ziet Rachel bijna nooit. "Hem heb ik in de afgelopen zes jaar misschien anderhalf uur gezien. De buurtkinderen zie ik vaker. Dat vind ik heel pijnlijk, maar ik wil het me niet te veel laten raken,” zegt ze. Ondanks de pijnlijke situatie lijkt Rachel niet overmand door verdriet. Ze benadrukt dat ze een sterke groep vrienden om zich heen heeft die haar steunen.

Toekomst onzeker

De toekomst van de relatie tussen moeder en zoon blijft onzeker. Rachel houdt de deur echter op een kier: “Hij weet dat hij bij mij altijd meer dan welkom is. André heeft ook helemaal geen rare dingen naar mij toe gedaan of over mij gezegd.” Ze hoopt ongetwijfeld op een verzoening in de toekomst, maar voor nu blijft de situatie zoals hij is.

Ook Roxeanne heeft geen contact meer met haar moeder.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties