Barbie maakt haar debuut op OnlyFans

Show & Tel
Barbie maakt haar debuut op OnlyFans
Show & Tel

Barbie maakt haar debuut op OnlyFans

Barbie maakt haar debuut op OnlyFans

Samantha de Jong (Barbie) is niet langer te huren als temeier. Die fase in het bordeel heeft ze naar eigen zeggen afgesloten. Wel is ze terug op social media, na maandenlang afwezigheid. En binnenkort ook op OnlyFans.

Ze verblijft momenteel in een afkickkliniek om te ontsnappen aan het leven dat ze geleid heeft. "De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zat gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…" vertelt Samantha aan Story magazine. "Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest. Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden."

Na een lange stilte op social media liet ze weten dat ze weer actief is en vroeg haar volgers om haar ook te volgen op Instagram en TikTok. Daarnaast laat ze weten dat ze binnenkort ook een account aan gaat maken op OnlyFans. ,,Binnenkort ook te zien op OnlyFans.”

Ze blijft nog vier maanden in de kliniek en daarna heeft ze grootse plannen. Dus mocht u willen zien welke vleeswaren de ster van Oh Oh Cherso binnenkort aanprijst, hou OnlyFans in de gaten!

Barbie maakt haar debuut op OnlyFans
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties