B&B Vol Liefde-Olof speelt rol in hilarische commercial

Show & Tel
B&B Vol Liefde-Olof speelt rol in hilarische commercial
Show & Tel

B&B Vol Liefde-Olof speelt rol in hilarische commercial

B&B Vol Liefde-Olof speelt rol in hilarische commercial

Olof, de goedgemutste zeventiger uit B&B Vol Liefde, is een ultieme publieksfavoriet. Niet gek dat elke snode slang met commercieel inzicht de zeebonk wilt inzetten voor eigen gewin. Niet alleen wist Olof een bijrol in een speelfilm te binnen te slepen, hij straalt nu ook in een commercial voor een woonzaak.

Niks mis mee

Bij woonzaak AQ Living hebben ze ook zo'n gewiekste geldwolf in het marketingteam. Deze wist de populairste schipper van het westerlijk halfrond te strikken voor een campagne. De woonzaak nodigde Olof uit in de showroom en liet hem uitgebreid het meubilair testen. Wat Olof daarvan vindt? Niks mis mee.

Side hustles

De commercial valt bij velen goed in de smaak. Mensen applaudisseren de grijze rakker voor het regelen van zoveel zakendeals. "Olof doing side hustles, niks mis mee, prima." En "Die man is aan het cashen."

Karig bedankje

Iemand wilt weten of Olof wel goed wordt beloond met een bankstelletje of twee. "Olof heeft een nieuwe inrichting neem ik aan?" Hierop antwoordt AQ Living: "Nee hoor! Olof heeft wel mogen genieten van de Brabantse gezelligheid en een kopje koffie!" Het lijkt erop dat de B&B-ster het dus met een karig bedankje moet doen.

Ook is er iemand die zich totaal niet kan vinden in het euforische levensmotto van Olof. "Zo prima is het niet @aq_living_com met het retourneren van stoelen die beschadigd geleverd zijn!!!"

Als het aan Olof ligt is er in ieder geval niks mis mee:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties