Bedroog Thomas Berge zijn ex-vriendin met déze dame?

Show & Tel
Bedroog Thomas Berge zijn ex-vriendin met déze dame?
Show & Tel

Bedroog Thomas Berge zijn ex-vriendin met déze dame?

Bedroog Thomas Berge zijn ex-vriendin met déze dame?

Thomas Berge en zijn ex-vriendin (volgens Yvonne Coldeweijer een eersteklas secreet) zijn afgelopen maand niet al te soepel uit elkaar gegaan. De meid vertelde aan Shownieuws dat de zanger 'dirty talk' zou hebben gehad met andere vrouwen. Nu ontdekt Instagram-kanaal Reality.FBI met wie Thomas mogelijk vieze berichtjes uitwisselde.

Vreemd gegaan

De breuk kwam niet geheel onverwachts. Toen Elianne zwanger was van Thomas zijn ze al samen in relatietherapie zijn gegaan. Deze hulp mocht klaarblijkelijk niet baten. De zanger zou interesse hebben getoond in andere dames en dat betekende het einde van hun relatie. En dat terwijl de twee begin dit jaar ouders zijn geworden van hun dochtertje. Elianne was kapot van het verdriet en besloot daarom wraak te nemen via de pers. Zo vertelde ze aan Shownieuws dat Thomas is vreemdgegaan.

Financieel afhankelijk

Later ontkende Elianne dit weer en zei dat ze over het vreemdgaan had gelogen omdat ze erg emotionaal was na de breuk. Maar het kwaad was al geschied. Mensen denken dat ze enkel haar woorden weer heeft teruggenomen omdat ze financieel afhankelijk is van de zanger.

Minnares

Gisteren dook er op het Instagram-kanaal Reality.FBI ineens een foto op van de auto van Thomas. Deze stond geparkeerd in een straat waar een volger van het kanaal zijn hond aan het uitlaten was. De volgende ochtend stond de wagen nog steeds op dezelfde plek. Reality.FBI heeft wat onderzoek gedaan en weet nu wiens huis dit is. Het zou gaan om ene 'Victoria of Vicky' uit Eindhoven, een make-up artiest. ''We weten wie ze is, maar omdat zij niets wil zeggen blijven we in het duister tasten.''

Nóg een minnares

Maar wat blijkt? Het kanaal is ook nog gecontacteerd door een dame uit Utrecht. Die heeft berichten doorgestuurd, waarin te lezen is dat Thomas al 'geruime tijd interesse' in haar heeft. Veelwijverij is Thomas dus niet vreemd.

Bedroog Thomas Berge zijn ex-vriendin met déze dame?
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties