Yvonne Coldeweijer verklaart waarom Thomas Berge vreemdgaat: 'Die vrouw is vreselijk!'

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer verklaart waarom Thomas Berge vreemdgaat: 'Die vrouw is vreselijk!'
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer verklaart waarom Thomas Berge vreemdgaat: 'Die vrouw is vreselijk!'

Yvonne Coldeweijer verklaart waarom Thomas Berge vreemdgaat: 'Die vrouw is vreselijk!'

Thomas Berge had zijn carièrre als B-artiest al lang en breed op zijn buik geschreven, maar nu blijkt dat hij wellicht een tweede kans verdient. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk wat speurwerk gedaan en komt nu tot de conclusie dat de bedrogen ex van Thomas een ware serpent is. "Die vrouw is vreselijk!"

Misschien wordt Thomas Bergen toch níet gecanceld. Hij heeft wellicht zijn gezin verlaten voor wat aanlokkelijk jong vlees, maar volgens Coldeweijer is de moeder van zijn kinderen 'echt een vreselijk wijf'. En dat zet de boel weer even in perspectief.

Zieltjes winnen

Nadat bekend werd dat Thomas een scheve schaats zou rijden, is Elianne Zweipfenning haar slachtofferrol enorm gaan uitmelken op sociale media. Zo begon ze direct dubbelzinnige quotes op Instagram te posten die het vreemdgaan van Thomas bevestigden. En alsof ze de roddelpers nog niet genoeg had opgezweept, stond ze ook Shownieuws te woord en liet ze wat smerige details los.

Mensen doen natuurlijk gekke dingen vanuit emotie, dus tot zover kon Coldeweijer haar vergeven. Maar nu heeft Elianne opeens haar woorden teruggenomen en benadrukt ze dat Thomas tóch niet is vreemdgegaan. “Huh? Dat is niet fraai”, reageert Yvonne op haar kanaal. “Ik snap dat je je kut voelt, dat je gedumpt bent ofzo. Maar je hebt echt je partner zwartgemaakt om iets wat niet waar is. Wou je zo graag zieltjes winnen?”

'Een k*twijf’

Yvonne leefde eerst enorm met Elianne mee, maar is nu 180 graden gedraaid. “Nou zeg ik dit ook niet zomaar, want ik heb dus sinds vorige week best wel veel berichten gekregen van mensen die mij waarschuwen voor Elianne. Is schijnbaar niet zo’n heel leuk mens. Vind ik dat persoonlijk een reden om je gezin voor in de steek te laten? Nee.”

Ze vervolgt: “Als zij een k*twijf is, dan snap ik wel dat je denkt [steekt middelvinger op]. Maar je hebt twee kinderen! Dan had je daar maar even eerder over moeten nadenken, hè, Thomas? Dus nee, ik vind het nog steeds niet kunnen, maar ik heb dus wel gehoord dat zij echt een vreselijk wijf is.”

'Waarom zeg je zoiets?'

De naaistreek van Elianne’s past wel in dat beeld, aldus Yvonne. “Die actie die zij heeft geflikt vind ik daar wel redelijk bij passen, dus: good luck with that. Wauw. Ze zegt zelfs tegen Shownieuws dat ze had gelezen dat hij zich wilde uitkleden voor een meid. I don’t know: waarom zeg je zoiets tegen Shownieuws? Ja… Arme kindjes. Dat is het enige wat ik hierover nog wil zeggen.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties