BEELDEN: bezoek aan zonnebank loopt fout af voor knalrode Monique Westenberg

Show & Tel
BEELDEN: bezoek aan zonnebank loopt fout af voor knalrode Monique Westenberg
Show & Tel

BEELDEN: bezoek aan zonnebank loopt fout af voor knalrode Monique Westenberg

BEELDEN: bezoek aan zonnebank loopt fout af voor knalrode Monique Westenberg

Monique Westenberg, het lieverdje van publieksfavoriet André Hazes, vindt niks zo heerlijk als haar snoetje bruinen onder een hemel van blauwe TL-lampen. Op Instagram laat ze weten dat ze tijdens de judoles van haar zoon even tussen de zonnebank is gekropen, wat leidt tot een explosie aan reacties. Het begint haar volgers nu echt op te vallen dat Mo langzaam maar zeker wegschrompeld onder de elektrische zon. "Lijkt wel 60!"

Op Instagram plaatst Monique een reeks foto's van hoogtepunten van de afgelopen week. Dit keer zijn dat een zonnebanksessie, de verjaardag van haar hond en een nieuwe parfum. "Tijdens de judo les even naar de zonnebank'', schrijft ze bij een selfie van haar en André, waarop ze opvallend rode wangen heeft.

K*nkerbankje

Ene Peggy slaat direct alarm in de reacties: "Wie gaat er nu nog naar de zonnebank?" Ook Anja snapt niet waarom Monique menselijke tosti-ijzers adverteert: "Zonnebank promoten is niet ok in deze tijd … ik noem het een “k*nkerbankje." Een ander merkt op dat Mo rode koontjes heeft: "Jemig meid je hele gezicht is verbrand. Wees zuinig op je huid, je eet allerlei vitamines en stapt vervolgens onder de zonnebank."

De handen van Monique

Op een andere foto laat Monique haar nieuwe parfurm zien, door het flesje vast te houden in een verdacht rimpelige knuist, wat wederom een hoop reacties uitlokt. "Zonnebank zou ik niet te vaak doen, je huid wordt er niet beter van. En als ik naar je hand kijk..... no offense maar lijkt wel 60," schrijft iemand over de klauwieren van Westenberg.

Schuurpapier

Volgens Monique zelf zitten haar klauwtjes in de kreuk omdat ze gewoon ontzettend droog zijn. Zo schrijft ze dat de handlotions niet aan te slepen zijn omdat haar handen en voeten permanent aanvoelen als schuurpapier. "Ik heb de droogste handen ever!"

Bekijk de rimpelige reeks hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties