Beelden: Nicol Kremers klimt met de broek naar beneden op een politieauto

Show & Tel
Beelden: Nicol Kremers klimt met de broek naar beneden op een politieauto
Show & Tel

Beelden: Nicol Kremers klimt met de broek naar beneden op een politieauto

Beelden: Nicol Kremers klimt met de broek naar beneden op een politieauto

Het gaat niet goed met Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis. De meid kan simpelweg niet uit de handen van justitie blijven. Afgelopen oktober stond ze nog terecht voor het weigeren van een bloedproef na een wilde autorit. Toch laat Nicolleke zich niet afschrikken door de mannen in blauw. Sterker nog, uit protest klimt ze in een kleine reetveter op de moterkap van een politiewagen.

Achtervolging

Op 6 maart zette de politie de achtervolging in op een auto die vermoedelijk bestuurd werd door iemand onder invloed. Na een korte race, wisten ze de auto aan de kant te krijgen en bleek realityster Nicol Kremers achter het stuur te zitten. Volgens de flikken maakte ze een angstige en emotionele indruk.

Bloedproef

Tijdens haar verhoor vertelde Kremers dat ze op de vlucht was voor Peter Gillis, die haar voortdurend zou mishandelen. De politie vermoedde dat ze mogelijk onder invloed kon zijn van drugs. Echter weigerde Kremers een bloedproef waardoor het onmogelijk werd om vast te stellen of ze had gedronken of drugs had gebruikt. Hiervoor stond ze afgelopen oktober terecht. Voor het weigeren van de test kreeg ze 40 uur taakstraf.

Ontblote kadetten

Het is duidelijk dat Nicolleke hardleers is. Ondanks de 40 uur prullenprikken en onkruid schoffelen, buigt het Eindhovens naaktmodel niet voor het regime. Ze lapt alle regels aan haar laarsje en trekt in het openbaar haar broek naar beneden. Met ontblote kadetten klimt ze op 'n politiebak.

Lekkermakertje

"Handen omhoog! En broek naar beneden,'' schrijft Nicol bij de vuige foto die ze op haar fanpagina plaatst. Op de fanpagina staat meer onzedelijk beeldmateriaal, maar daarvoor moet men zijn zuurverdiende centen inleveren. Gelukkig geeft Kremers het volk alvast een gratis lekkermakertje. Enorm enthousiast geworden van onderstaande foto? Ze geeft nu 65% Black Friday-korting op exclusief beeldmateriaal. Die sale geldt ook op elke andere weekdag, ja. Dat is die Brabantse gastvrijheid. De teaser kun je HIER bekijken.

Bron: @kremersnicol

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties