BEELDEN: Psychoboomsma wil de nek van z'n volgers breken

Show & Tel
BEELDEN: Psychoboomsma wil de nek van z'n volgers breken
Show & Tel

BEELDEN: Psychoboomsma wil de nek van z'n volgers breken

BEELDEN: Psychoboomsma wil de nek van z'n volgers breken

Het is code rood in Abcoude. De lokale autoriteiten adviseren om binnen te blijven en mensen met skippyballen ten alle tijden te omzeilen. In tussentijd proberen ze grip te krijgen op lifestylegoeroe Arie Boomsma, die op maandagochtend zijn volgers heeft geadviseerd hun levens op het spel te zetten omdat dat "best leuk is om eens te doen!"

Arie mag voortaan zijn pammetjes slikken vóórdat hij inlogt op Instagram. Daar plaatst hij op maandagochtend een bloedlinke video en schrijft: "Meestal moet je de dingen niet moeilijker maken dan ze zijn, maar soms is dat tóch best leuk om eens te doen!" Nee jochie, gewoon even een holotropische ademhalingsoefening doen. Alles komt goed.

Maandagritueel

Boomsma heeft een vast ritueel. Elke maandag plaatst hij een video op zijn Instagram waarin een malloot een kunstje doet dat hij nauwelijks kan navertellen. "Een nieuwe week vol mogelijkheden,'' schrijft hij daarbij. Met de adviezen van Arie kan dit zomaar je laatste week vol mogelijkheden worden.

Skippybal

In de video van deze week zie je personal trainer Mykola Borovets koprollen maken op een skippybal met een gewicht in zijn nek. In de reacties beginnen mensen massaal hun vrienden, collega's, buurvrouwen en neven te taggen: "Iets voor jou?"

Onwijze hekel

Het is onduidelijk of Arie echt een onwijze hekel heeft aan zijn volgers óf dat hij ze waanzinnig overschat. Opvallend is in ieder geval dat hij de activiteiten die hij deelt op Instagram nooit zelf uitvoert.

Vrijblijvend advies: laat je niet opnaaien door Terrorboomsma of onderstaande beelden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties