BEELDEN: Thierry Baudet toegetakeld met scherp voorwerp

Show & Tel
BEELDEN: Thierry Baudet toegetakeld met scherp voorwerp
Show & Tel

BEELDEN: Thierry Baudet toegetakeld met scherp voorwerp

BEELDEN: Thierry Baudet toegetakeld met scherp voorwerp

Thierry Baudet lijkt steeds vaker het mikpunt van zinloos geweld te zijn. De vaccinatievrezende FVD-bink werd eerder afgeranseld met een paraplu en slechts weken erna op zijn hoofd geslagen met een bierflesje. Nu verschijnen er opnieuw schokkende beelden van Baudet, die bewijzen dat ook zijn kapper niet langer te vertrouwen is.

Ruzie met Klaver

Dat Thierry zelf regelmatig slachtoffer is van geweldpleging, maakt niet dat hij huivert voor een harde aanpak. Zo kwam hij eergisteren in opspraak nadat hij Jesse Klaver bedreigde in de Tweede Kamer. Klaver zou zijn 'integriteit' hebben aangetast en in reactie daarop wilde Baudet een corrigerende tik uitdelen. Of zoals hij het zelf zo krachtig verwoordde: "In iedere andere situatie had ik je op je bek geslagen!"

Ruzie met kapper

Als Thierry net zo gezellig is bij de kapper als in de Tweede Kamer, verklaart dat waarom hij plots verschijnt met een dubieuze trimbeurt. Had niemand Baudet kunnen vertellen dat je geen grote mond moet hebben tegen een barbier in het bezit van scherpe voorwerpen? Dan had onderstaande ravage wellicht voorkomen kunnen worden. Er is namelijk een excuus-video opgedoken waarin Thierry zich verontschuldigt over de Jesse Klaver-situatie, maar wat direct opvalt is zijn gloednieuwe coupe: een bos statische stekels die je je ergste vijand niet toewenst. In plaats van te luisteren naar zijn excuus, reageren mensen voornamelijk op zijn afstotelijke haardracht. "Heb je weer ruzie gemaakt met de kapper?,'' schrijft iemand. Een ander: "Thierry... dit kapsel is het niet." En: "Lijkt wel of iemand zich met de heggeschaar heeft uitgeleefd...."

WEF-marionetten

Mislukte knipbeurt of niet, Baudet kan altijd rekenen op steun van zijn trouwe aanhang. Sommigen sussen hem door te zeggen dat zijn dreigementen richting Jesse meer dan geoorloofd zijn. "Nou Thierry je houdt je hartstikke goed, ik was allang gek geworden tussen allemaal omgekochte WEF-marionetten." Iemand anders: "Zo'n linkse rakker verdient wel eens een goeie rechtse."

Nou, daar kan Baudaddy weer even op teren. Bekijk de beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties