BETRAPT: Nicolette Kluijver scharrelt met getrouwde man

Show & Tel
BETRAPT: Nicolette Kluijver scharrelt met getrouwde man
Show & Tel

BETRAPT: Nicolette Kluijver scharrelt met getrouwde man

BETRAPT: Nicolette Kluijver scharrelt met getrouwde man

Nicolette Kluijver heeft een nieuwe vent aan de haak geslagen: een militaire bink uit Bonaire. Het is te hopen voor 'm dat een goed camouflagepak in de kast heeft hangen, want zijn vrouw kan hem beter niet betrappen in het openbaar met Nicolette.

'Verkennende fase'

De nieuwe vlam van Kluijver zou naar verluidt al getrouwd zijn. Dit melden verschillende bronnen uit Putten, het plaatsje op de grens van de Veluwe waar de militair resideert. Hij zou zelfs nog steeds samenwonen met zijn vrouw en kinderen. Nicolette is zich schijnbaar van geen kwaad bewust, want ze deelt openlijk met de media hoe leuk ze het heeft met haar kersverse scharrel. "Ik heb inderdaad een superleuke klik met een man en als hij te zijner tijd mijn vriendje is, zal ik het jullie laten weten. We zitten nog in de verkennende fase."

Getrouwd

Meerdere volgers glijden nu in de DM van JuiceChannel op Instagram. Zo zouden ze Nicolette en Milan (de militair) samen hebben gespot in 't Van der Valk hotel op Schiphol. De volger die het bericht instuurt, meldt dat Milan met zijn rug naar het ‘volk’ zat. "Terwijl je zou verwachten dat zij dat zou doen omdat zij bekend is", aldus de bron. "Nu wij weten dat hij getrouwd is, begrijpen wij wel waarom", antwoordt JuiceChannel.

'I've got a soldier'

In een video die Nicolette in juni 2023 op Instagram plaatste, zie je op het eerste shot dat ze samen met Milan poseert op de kazerna in Bonaire. Ze heeft er een opvallend nummer over gemonteerd: 'I've got a soldier'. Vermoedelijk is er toen al wat geflirt en begint het inmiddels serieuze vormen aan te nemen, aangezien Kluijver het nu zelf openbaart in de media. Dat deze soldier dus al een vrouwtje en kinderen in Putten heeft zitten, is haar vast even ontschoten.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties