Broer André Hazes dist Rachel keihard met nieuw nummer

Video
Broer André Hazes dist Rachel keihard met nieuw nummer
Video

Broer André Hazes dist Rachel keihard met nieuw nummer

Broer André Hazes dist Rachel keihard met nieuw nummer

Er werd keihard uitgehaald naar Rachel Hazes gisteren. En door wie? Haar bloedeigen aangetrouwde familie. Dat moet toch pijn doen.

Exploitatie

Het is geen geheim dat Rachel goed geprofiteerd heeft van haar overleden echtgenoot. Ze heeft haal wat centen overgehouden aan de erfenis en exploitatiemiddelen verkregen door ex-man André Hazes, zoals Holland Zingt Hazes. Zelfs door dochter Roxeanne werd er een procedure tegen haar aangespannen, die moeders toch eens aan de tand voelde: was Rachel eigenlijk wel erfgename in de nalatenschap van André Hazes?

Nieuwe hit

Ook de broer van André is dit alles niet in de koude kleren gaan zitten. Die heeft daarom een lied uitgebracht voor broerlief om zijn hart eens even goed te luchten. Maar hierin wordt tevens hard uitgehaald naar de weduwe. Een aantal zinnen in de tekst gaan als volgt: 'In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende… Maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.' Ook gaat hij verder 'Hij werd leeg getrokken… Daar zat zij niet mee'.

Sneer naar Rachel

Maar meer dan een sneer maken naar zijn schoonzus zit er niet in voor Joop. Het is dan ook af te vragen wat de man precies wilt bereiken met zijn uithaal, maar misschien wilt hij simpelweg zijn hart luchten. Aan Shownieuws liet hij in een interview zijn redenen weten voor het schrijven van het nummer. Hij vertelt over zijn broer: 'Als je eerlijk bent is hij bijna alles kwijt geraakt, omdat hij beroemd werd. Hij is zijn normale leven kwijtgeraakt, hij is zijn kinderen kwijtgeraakt, want het klopte niet meer.'

Ode aan broer

Weer met een insinuatie naar Rachel vervolgt hij: 'Hoe hij behandeld is, daar kon ik ook niet erg goed tegen. Zodoende dacht ik van: ik ga toch eens even laten zien dat ik veel van hem gehouden heb'. Het is volgens hem dus meer als een ode aan zijn broer geschreven dan aan kritiek, naar wat doorschijnt uit zijn woorden. Of dat te geloven is, is nog maar een tweede.

Beluister hieronder het nieuwe nummer Mijn Broertje:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties