Bizar: Eva Jinek laat een afdruk maken van haar poes

Show & Tel
Bizar: Eva Jinek laat een afdruk maken van haar poes
Show & Tel

Bizar: Eva Jinek laat een afdruk maken van haar poes

Bizar: Eva Jinek laat een afdruk maken van haar poes

In haar wekelijkse nieuwsbrief stelt Tsjechisch talkshowtopper Eva Jinek haar abonnees op de hoogte van wat haar allemaal bezighoudt. Deze week was dat een bizarre online bestelling, die ze om stipt 05:23 deed vanuit haar zolderkamertje. "Ik ben in extase!"

Koortsdroom 

In de nieuwsbrief van deze week vertelt Eva over haar extreme liefde voor de ochtendgloren. Zo piekt de blondine schijnbaar tussen een uurtje of 4/5 's morgens. "Dat klinkt misschien taai, maar iedereen die ooit met een baby en een kleuter heeft geleefd weet dat dit zo ongeveer het enige tijdstip is dat het stil genoeg is om na te denken,'' verklaart ze.

"Het gaat ook niet alleen om de stilte – die kun je heus wel op andere plekken vinden. Maar in het staartje van de nacht slaapt de hele wereld en dat betekent dat niemand iets van je verwacht. Goddelijk. Het voelt ook een beetje als een koortsdroom: gedachten vloeien rijkelijk, ik ben leeftijdloos, dingen die overdag niet konden, blijken toch mogelijk te zijn."

60 foto's van haar poes

In de duisternis van het prille dageraad, draait 'onze' Eva helemaal door. Al scrollend door Instagram stuit ze op een unieke vondst: "Tussen de afgetrainde lichamen en handgeschilderd behang, zie ik ineens dat je in Engeland een stempel kan laten maken van een foto van je huisdier. Hoe heb ik ooit zonder een stempel van mijn huisdier kunnen leven?! Zoals ik al zei: in de nacht worden zaken die overdag geen schijn van kans hebben, ineens heel plausibel." Ja hoor. Eva heeft direct haar diep snurkende poes gewekt om minimaal 60 portretten van haar te schieten. "Totdat ik de perfecte te pakken heb. Ik bestel de stempel, voel een klein shotje dopamine en zie dat het 05:23 is."

In extase

En dan? Eva vertelt: "Een paar weken later arriveert een heel klein pakketje uit Engeland. De stempel van Coco’s gezicht, met haar naam in zwierige letters, is volmaakt. Ik ben in extase!"

En daar heeft die meid het volste recht toe:

Bizar: Eva Jinek laat een afdruk maken van haar poes
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties