Bizar talkshowfragment Sophie Hilbrand gaat viraal: 'Huilen om criminelen!'

Show & Tel
Bizar talkshowfragment Sophie Hilbrand gaat viraal: 'Huilen om criminelen!'
Show & Tel

Bizar talkshowfragment Sophie Hilbrand gaat viraal: 'Huilen om criminelen!'

Bizar talkshowfragment Sophie Hilbrand gaat viraal: 'Huilen om criminelen!'

Er is zware kritiek op Sophie Hilbrand. Dit omdat ze gisteren tijdens de opening van haar talkshow begon te grienen om Khalid, die het televisietoneel moest verlaten vanwege het omkopen van een ambtenaar. Sophietje werd spontaan emotioneel omdat de vermeende crimineel niet meer naast haar zat. Het tranendal viel helaas in verkeerde aarde bij de kijker.

In tranen

Madam Hilbrand liet tijdens de eerste uitzending van de talkshow Sophie & Jeroen (voorheen Sophie & Khalid) weten het erg moeilijk te hebben. "Khalid is er voorlopig niet. Dat heeft natuurlijk te maken met een artikel dat gepubliceerd is in het AD”, zegt ze in tranen. "We kennen hem allemaal als een geweldige man en collega. Het is geen makkelijke tijd, ook niet voor Khalid. We missen hem ook gewoon en we hopen dat hij hier weer snel te zien zal zijn. Het is wel heel zuur."

‘Echt een lieverd’

Ook Hanneke Groenteman mist hem enorm. "Hoge bomen vangen veel wind, denk ik altijd maar, en hij heeft nu heel veel wind gevangen en mijn hart is echt een beetje gebroken van medeleven", zegt ze, "Het is echt een lieverd."

Kijkers in shock

Veel kijkers zijn geshockeerd door het talkshowgesnotter. "Ik hoop vooral dat Khalid Kasem voor de rechter verantwoording aflegt! Dat het een lieve collega was van Sophie Hilbrand vind ik niet relevant! Misdaad moet berecht worden!", schrijft een kijker op X. Een ander is het daarmee eens: "Gaat ze ook lopen huilen voor andere vermeende ‘criminelen’? Omkopen is een misdrijf en dat vergeet Sophie Hilbrand."

Hanneke voor schut

Mediadeskundige Victor Vlam vindt dat Hanneke Groenteman zichzelf voor schut heeft gezet. "Khalid – die op geheime opnames omkoping van een ambtenaar lijkt toe te geven – is volgens haar een lieverd die gewoon werkte in ‘een heel ingewikkeld werkveld’. Tsja. Understatement of the year", schrijft hij op X.

Ambtenaar omgekocht

Het AD schreef eerder deze maand dat Khalid Kasem in 2019 aan misdaadverslaggever Peter R. de Vries toegaf dat hij een ambtenaar van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) had omgekocht. Khalid zou dat hebben gedaan om een cliënt eerder vrij te krijgen.

Bekijk het bizarre jankfragment hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties