Douwe Bob haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer op live-tv: 'echt giftig'

Show & Tel
Douwe Bob haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer op live-tv: 'echt giftig'
© BSR Agency
Show & Tel

Douwe Bob haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer op live-tv: 'echt giftig'

Douwe Bob haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer op live-tv: 'echt giftig'
© BSR Agency

Aan de tafel bij Humberto Tan liet Douwe Bob even heel duidelijk weten wat hij denkt over roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Hij vindt dat zij, samen met andere juicekanalen, alleen maar gif verspreidt.

Commotie

Gisteravond was het een commotie van jewelste bij de talkshow van Humberto. Naast het bespreken van Matthijs van Nieuwkerk's nieuwe controversiële interview, kwam ook Helen van Royen aan het woord, die een boek gaat uitbrengen over Juicekanalen. Andere gast, Douwe Bob, is hier zelf ook vaak het doelwit van geweest. Natuurlijk vooral toen hij ongeveer tegelijkertijd drie kinderen van drie verschillende baby mommy's kreeg.

'Het is echt kwaad'

Hij zegt er zelf niet erg van wakker te liggen, en er eigenlijk het liefst niet te veel woorden aan vuil te willen maken. Volgens Douwe: 'Ik vind het echt heel fijn om mijn energie aan mooie, leuke en positieve dingen te besteden. Dat wil ik ook zo houden'. Ook vindt hij de verhalen van de kanalen giftig. 'Ja, van het ergste. Het is echt kwaad. Ik wil er niks mee te maken hebben. Ik zou er ook nooit een boek over kúnnen lezen, moet ik eerlijk zeggen. Heel veel respect voor wat je doet natuurlijk in je vak, maar ik zou het ehh… Je ziet nu weer foto’s van die mensen, we geven ze toch wéér een podium en het is gewoon zonde, vind ik'.

Juicekanalen verboden

Media moeten de juicekanalen doodzwijgen, vindt Douwe. 'Ja, die hebben nu weer de naam Yvonne gehoord. Er zijn wéér mensen die het gaan volgen'. Dat gunt de zanger haar dus écht niet. 'Echt de enige manier waarop je stopt hiermee, is dezelfde manier als hoe je stopt met racisme. Je moet stoppen met praten over racisme, stoppen met praten over discriminatie. Stoppen met praten over dit soort zaken'. Heleen staat de zanger bij: 'Wat jou overkomt Douwe nu…En je er niks meer over wil zeggen, dat snap ik, want je komt er dus nooit meer van af… En dat is echt naar. (…) Van mij mogen juicekanalen gewoon verboden worden'.

Bekijk HIER de hele aflevering

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties