BREAKING: Bonuszoon Peter Gillis betrokken in auto-ongeluk

Show & Tel
BREAKING: Bonuszoon Peter Gillis betrokken in auto-ongeluk
Show & Tel

BREAKING: Bonuszoon Peter Gillis betrokken in auto-ongeluk

BREAKING: Bonuszoon Peter Gillis betrokken in auto-ongeluk

Wendy van Hout (39), het schatje van SBS 6-torpedo Gillis, heeft een zware shock te verwerken. Haar oudste zoon en tevens het bonuskind van Peter, heeft gister een flinke smakkerd gemaakt op de snelweg. "Godzijdank heeft hij een engel op zijn schouder gehad,'' schrijft Wendy.

Voordat de Brabantse schone de liefde vond bij de gefortuneerde kaalkruin, bracht ze maar liefst 5 kinderen ter wereld van 3 verschillende mannen. Haar oudste zoon (19) woont en studeert in Frankrijk. Gister stapte hij na een bezoekje aan moeders in de auto en trapte hem op zijn staart richting het Zuiden. Helaas ging dat flink mis.

Grote kinderen, grote zorgen

Op Instagram deelt Wendy het nieuws. "Als moeder zijnde ben je altijd bezorgd, of ze nou klein of volwassen zijn,'' vertelt de onderneemster. "Mijn vader zei altijd: 'kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen.' Ik voel deze zo!" Wendy heeft drie jonge kinders (4, 9 en 11 jaar) die ze zeer frequent ziet. Met alle vaders heeft ze immers nog een gezonde verstandshouding. Haar twee oudere zoons (17 en 19) wonen en studeren beiden in Frankrijk.

Laatste kus

Ze vervolgt: "Gisteravond afscheid en laatste kus, klaar voor de rit terug naar Frankrijk." Maar die terugweg verliep niet zonder slag of stoot. 's Nachts werd Wendy uit haar slaap gebeld door haar zoon: "Mam, geen paniek, ik heb een ongeluk gehad."

Wendy vertelt dat de schrik er nog goed in zit en adviseert haar volgers elk moment met hun kroost te koesteren.

BREAKING: Bonuszoon Peter Gillis betrokken in auto-ongeluk

Nog meer sores

Gelukkig kan Wendy altijd rekenen op de steun van haar trouwe Petertje. Of heeft deze zelf al genoeg aan het blote hoofd? De campingbaas wordt namelijk niet alleen vervolgd voor belastingfraude en mishandeling, maar is door de overheid nu ook aangemerkt als vermeende criminele ondernemer. Dit is een stempel die je niet snel kwijtraakt, stelt Benny van der Vorm, universitair docent straf- en bestuursrecht van de Universiteit Utrecht, in het NRC.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties