Bron onthult: Sylvie Meis misdraagt zich achter de schermen

Show & Tel
Bron onthult: Sylvie Meis misdraagt zich achter de schermen
Show & Tel

Bron onthult: Sylvie Meis misdraagt zich achter de schermen

Bron onthult: Sylvie Meis misdraagt zich achter de schermen

Op Instagram houdt JuiceChannel een soort griezelavond, waarbij volgers verhalen kunnen insturen over een misselijke ervaring met een BN'er. Zo was een volger aanwezig tijdens de opnames van 'Wedden dat ik het kan' in 2016, die Sylvie Meis toendertijd presenteerde. Op beelden is nu te zien dat de meid daar alles behalve zin in had.

In 'Wedden dat ik het kan' worden bijzondere weddenschappen afgesloten en in de studio onder toeziend oog van het publiek uitgevoerd. Sylvie vormde in 2016 een duo met presentator-zanger Jeroen van der Boom, maar na slechts één seizoen nokte de influencer er alweer mee. Uit beelden blijkt nu waarom.

Presentatieklus

Sylvie gaf destijds als reden dat ze niet genoeg tijd kon vrijmaken in haar bomvolle agenda, maar volgens een bron heeft Meis het hazenpad genomen omdat ze er geen donder aan vond. "Ze was alleen maar op de studiovloer voor repetitie of opnames”, schrijft de bron in een bericht aan Juicechannel. "Ik heb nog een video dat ze haar jas aan heeft tijdens het repeteren. Ze praat met niemand en zit de hele dag met haar hofhouding in de kleedkamer of selfies te maken." Begrijpelijk. Op die set was natuurlijk geen enkele miljonair te vinden. Zo'n Jeroen van der Boom heeft ook geen krediet waar Sylvie van gaat likkenbaarden.

Monotone Sylvie

Vervolgens deelt JuiceChannel de beelden van die bewuste opnames. Daaruit blijkt dat Meis inderdaad nog haar jas aan had, alsof ze elk moment kon vertrekken, en monotoon haar tekst opleest. Mogelijk is ze niet eens zelf opgestapt, maar door de programmamakers eruit gebonjourd:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties