Dit is de échte reden dat Sylvie Meis gedumpt is: 'Ging helemaal fout in Dubai'

Show & Tel
Dit is de échte reden dat Sylvie Meis gedumpt is: 'Ging helemaal fout in Dubai'
Show & Tel

Dit is de échte reden dat Sylvie Meis gedumpt is: 'Ging helemaal fout in Dubai'

Dit is de échte reden dat Sylvie Meis gedumpt is: 'Ging helemaal fout in Dubai'

Sylvie Meis is weer single en zéér ready to mingle. Haar laatste vluggertje, Quote 500-miljonair Wim Beelen, is net als zijn tientallen voorgangers met de noorderzon vertrokken. Waar is het dit keer fout gegaan? Volgens bronnen is 'de bom gebarsten' in Dubai.

Sylvie werkt vleesgeworden portefeuille's af aan de lopende band, maar lijkt er geen eentje te kunnen houden. Critici vermoeden dat Meis zóveel met uiterlijk vertoon bezig is, dat het op een gegeven moment ondraaglijk wordt voor haar dates. Zo werd het Wim teveel in Dubai.

'Heel dure vakantie'

Oud en nieuw werd gevierd in Dubai, met de dochters van Wim er zelfs bij. Wat is daar zo vreselijk fout gegaan? “Ik heb een aantal mensen gesproken vandaag die toevallig op hetzelfde moment verbleven in dat Royal Atlantis-hotel”, onthult showbizzdeskundige Bart Ettekoven in Shownieuws.

Het goedkoopste kamertje kost daar zo'n 2.000 euro per nacht. “Dat is een heel dure vakantie geweest, maar wel een vakantie waar de ogen van Wim in ieder geval open zijn gegaan. Sylvie schijnt er niet heel blij uitgezien te hebben. Zij houdt van uitgaan, eten in dure restaurants, zich verkleden, mooie jurken, fotootjes maken ervan, naar een leuke club gaan.”

Gezicht op onweer

En Wimmie? Die dacht gewoon een gezellig gezinsuitje te hebben geboekt met zijn kroost en niet per se een decadente stapvakantie. “Hij zag het meer als een soort gezinsvakantie. Zijn dochters waren ook mee. En daar schijnt het toch wel mis te zijn gegaan. Daar is hij echt tot de ontdekking gekomen: jij bent een heel andere vrouw dan de man die ik ben, dit hoort gewoon niet bij mij.”

Sylvie verveelde zichzelf dood met Wim, aldus Bart. “Ze liep daar echt met een gezicht op onweer rond in dat Dubai. Zij wilde naar die clubs en die dure restaurants en hij had zoiets van: laten we gewoon gezellig gourmetten.”

Imago

Showkenner Jordi laat ook zijn analyse erop los in de Telegraaf. Wat vindt hij nou het opvallendst aan deze break-up? “Hij heeft ook nog gezegd dat hij ‘gewoon Wim wal blijven’. Dan denk je ook: heeft Sylvie jou in een bepaald leven willen meenemen? Wilde Sylvie voor haar imago dat hij toch vaker meeging op rode lopers en had hij daar geen trek in?” Nee, Wim trapt liever nog wat draaideuren in twee dan dat hij op de rode loper poseert.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties