Chantal Janzen laat haar bizar grote voeten zien (beelden)

Show & Tel
Chantal Janzen laat haar bizar grote voeten zien (beelden)
Show & Tel

Chantal Janzen laat haar bizar grote voeten zien (beelden)

Chantal Janzen laat haar bizar grote voeten zien (beelden)

Je ziet Chantal Janzen misschien als een delicaat popje van 1 meter 69. Een verfijnde musicalster met poezelige ledemaatjes. Je zit er helemaal naast. Janzen doet vandaag een grote openbaring en onthult haar monsterlijke voeten.

Struisvogelklauwen

Chantal Janzen deelt zowaar een foto van haar struisvogelklauwtjes in een Instagram Story. Ze zijn strak gespannen in netkousjes en gehuld in wollige slippers. Als je waarde hecht aan je eetlust, kun je de onderstaande beelden beter skippen.

'Griekse voeten'

Voor dit beeldmateriaal was een voetenlezeres goed van pas gekomen. Bijvoorbeeld die Francisca van der Tas, die onheil zag in de tenen van B&B Vol Liefde-Leendert. Maar deze 66-jarige profeet uit Gouda is helaas niet beschikbaar, dus moeten we het maar doen met de kennis op het internet.

Volgens deskundigen beschikt Chantal over 'Griekse voeten', wat betekent dat de tweede teen een tikkie langer is dan de grote teen. Wat dat inhoudt? Deze mensen worden vaak gezien als actief en atletisch. Jeetje.

Zelfde tenen als het Vrijheidsbeeld

Ook heel erg leuk: in de Griekse beeldhouwkunst werd een Griekse voet als een schoonheidsideaal gezien. Dit werd overgenomen door de Romeinen en bleef zo tot in de renaissance en later. Zelfs het Vrijheidsbeeld in New York heeft een Griekse voet. Waarschijnlijk zijn deze wel iets fijner geslepen dan de poten van Janzen.

Bekijk de exemplaren van Chantal hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties