Chantal Janzen vertelt hoe ze keihard werd bedrogen

Show & Tel
Chantal Janzen vertelt hoe ze keihard werd bedrogen
Show & Tel

Chantal Janzen vertelt hoe ze keihard werd bedrogen

Chantal Janzen vertelt hoe ze keihard werd bedrogen

In haar eigen tijdschrift vertelt Chantal Janzen in detail wat haar is overkomen op het gebied van vreemdgaan, want ook de hoogblonde presentatrice werd er ooit slachtoffer van.

Moeilijke tijd

Chantal Janzen heeft momenteel een uitstekend huwelijk met haar man Marco Geeratz, met wie ze twee schatten van zoontjes heeft. Maar er was echter een periode dat het voor de actrice/presentatrice niet bepaald rozengeur en maneschijn was.

Hart

"Diep in je hart voel je wat er aan de hand is", schrijft Chantal in haar blaadje. "Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde."

Gebruikt rubbertje 

Ze omschrijft hoe ze bij thuiskomst meteen naar de prullenbak sprintte en er een gebruikte condoom uitviste. "Ik wist gewoon: daar moet ik heen. Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam," aldus de blondine. Wat volgde was een gigantische ruzie, maar de relatie verbrak ze niet direct: "Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit."

Uiteindelijk kwam ze er toch niet uit. Chantal vertelt verder niet over welke ex het gaat.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties