Chateau Meiland en Route: vanaf deze datum op tv

Show & Tel
Chateau Meiland en Route: vanaf deze datum op tv
Show & Tel

Chateau Meiland en Route: vanaf deze datum op tv

Chateau Meiland en Route: vanaf deze datum op tv

De familie Meiland is terug met een nieuwe twist. Dit seizoen gaan ze niet verbouwen, maar reizen. In Chateau Meiland en Route trekken Martien, Erica, Maxime en Montana per camper door Europa. Het avontuur begint in Nederland, maar hun eindbestemming is de zonnige Côte d'Azur.

Martien kan zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen. Hij vertelt in een interview dat deze nieuwe opzet een droom is die uitkomt. “We hebben altijd al meer van Europa willen zien, en nu kunnen we dat delen met onze kijkers,” zegt hij stralend.

De reis begint in Nederland waar ze langs iconische plekken trekken. Vervolgens rijden ze naar België en Luxemburg om daar de lokale cultuur op te snuiven. Daarna gaan ze door naar Duitsland en Oostenrijk, voordat ze in Zuid-Frankrijk belanden. Onderweg maken ze uiteraard talloze stops bij bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes.

Niet alles gaat echter van een leien dakje. Tijdens de eerste opnamedagen had de camper pech, wat zorgde voor de nodige hilariteit en stress. Toch houden de Meilandjes de moed erin en zorgen ze met hun gebruikelijke humor en charme voor veel kijkplezier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties