Uitslag Wie is de Mol 2024: dit zijn de kandidaten

Show & Tel
Uitslag Wie is de Mol 2024: dit zijn de kandidaten
Show & Tel

Uitslag Wie is de Mol 2024: dit zijn de kandidaten

Uitslag Wie is de Mol 2024: dit zijn de kandidaten

Zaterdagavond was het zover. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol, editie 2024, beleefde zijn aftrap en dit keer is Mexico het speelveld.

Waar speelt 'Wie is de Mol 224' zich af?

Het seizoen start in Mexico-Stad met een duik in de Mexicaanse cultuur. Maar ontspannen is er niet bij; de Mol is al actief. De reis voert de deelnemers langs Mérida, natuurreservaten, koloniale dorpen en Maya ruïnes, eindigend in Bacalar bij het kleurrijke meer.

Hieronder vindt je een overzicht van alle deelnemers:

Jip van den Toorn
Creatieve kracht Jip van den Toorn, bekend om haar cartoons en illustraties, is een van de deelnemers. Afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht in 2016, viel ze op als jongste winnaar van de Inktspotprijs in 2022. Haar werk is te zien in de Volkskrant, Het Parool en meer. Ook schreef ze voor 'Dit was het nieuws' en bracht in 2022 haar boek 'Crisis' uit.

Fons Hendriks
Fons Hendriks, een bekend gezicht in de Nederlandse journalistiek, stapt ook in het avontuur. Zijn carrière begon bij RTV NH en AT5, waarna hij doorbrak bij Rambam van BNNVARA. Hij is ook co-presentator van het consumentenprogramma Radar.

Justin Mooier
Ook Justin Mooier, beter bekend als Janey Jacké, brengt zijn unieke stijl naar het spel. Deze Nederlandse dragqueen, acteur en presentator werd runner-up in het eerste seizoen van Drag Race Holland en verscheen in RuPaul’s Drag Race: UK vs The World.

Jeroen Spitzenberger
Jeroen Spitzenberger, bekend van toneel, televisie en film, voegt zich bij de groep. Met rollen in 'Lieve lust', 'Alles is liefde' en 'Divorce' brengt hij zijn acteertalent naar het spel.

Kees van der Spek
Kees van der Spek, bekend van het programma 'Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt', is een van de deelnemers in 2024. Deze 59-jarige journalist begon zijn loopbaan in 1996 bij een regionale krant. Nu, met jaren ervaring in het ontmaskeren van oplichters, brengt hij zijn scherpe speurneus mee naar het populaire spel.

Rosario Mussendijk
Rosario Mussendijk, ofwel Sor, is de muzikale kracht in het gezelschap. Als lid van het hiphop-collectief Black Acid zal hij zeker een unieke draai aan het spel geven.

Rian Gerritsen
Rian Gerritsen heeft haar droom verwezenlijkt: spelen in het theater. Ze heeft naam gemaakt in de theaterwereld en speelt bij vooraanstaande gezelschappen, waaronder het Nationaal Toneel. Haar passie en talent voor acteren zijn onmiskenbaar.

Babs Schutte
Babs Schutte, slechts 24 jaar oud, is een van de frisse gezichten in Wie is de Mol 2024. Deze jonge deelnemer is niet alleen artiest, maar ook producer en songwriter. Babs valt op door haar toewijding om maatschappelijk belangrijke onderwerpen in de schijnwerpers te zetten.

Anna Gimbrère
Anna Gimbrère, 37 jaar oud, staat bekend om haar rol als wetenschapscommunicator en programmamaker. Ze is het gezicht van het journalistieke programma Pointer en de drijvende kracht achter de podcast Zo, Opgelost! Daarnaast is ze een graag geziene gast in diverse talkshows.

Tooske Ragas
Tooske Ragas, een naam die bijna iedereen kent. Haar televisiecarrière begon jaren terug bij TMF. Sindsdien heeft ze haar talenten laten zien als presentatrice van talloze televisieprogramma's. Maar Tooske's veelzijdigheid stopt niet bij het kleine scherm. Ook in de theaterwereld heeft Tooske haar sporen verdiend. Ze schitterde in de hoofdrol van de musical 'Drie Musketiers', waar ze haar acteer- en zangtalenten ten volle benutte. Tooske

Wanneer wordt Wie is de Mol 2024 uitgezonden?

Mis het niet: 'Wie is de Mol?' is vanaf vanavond, 6 januari, elke zaterdag om 20.30 uur te zien op AVROTROS op NPO 1.

Wie presenteert Wie is de Mol?

Rik van de Westelaken staat weer aan het roer van 'Wie is de Mol?'. Dit wordt zijn zevende seizoen als de vertrouwde presentator, inclusief een speciaal jubileumseizoen. Fans kunnen weer genieten van zijn kenmerkende presentatiestijl en mysterieuze hints.

Wie was in 2023 de Mol?

In het vorige seizoen was het presentator Jurre Geluk die iedereen om de tuin leidde als de Mol. Techjournalist Daniël Verlaan kwam als winnaar uit de bus, terwijl voormalig zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo het spel als verliezer verliet. Een seizoen vol onverwachte ontwikkelingen en strategische spelbewegingen.

Op welke datums worden de afleveringen van Wie is de Mol uitgezonden?

Aflevering 1 6 januari 20:30
Aflevering 2 13 januari 20:30
Aflevering 3 20 januari 20:30
Aflevering 4 27 januari 20:30
Aflevering 5 3 februari 20:30
Aflevering 6 10 februari 20:30
Aflevering 7 17 februari 20:30
Aflevering 8 24 februari 20:30
Aflevering 9 3 maart 20:30
Aflevering 10 10 maart 20:30
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties