Corpulente YouTuber onherkenbaar na aanpak van Joel Beukers

Show & Tel
Corpulente YouTuber onherkenbaar na aanpak van Joel Beukers
© BSR Agency
Show & Tel

Corpulente YouTuber onherkenbaar na aanpak van Joel Beukers

Corpulente YouTuber onherkenbaar na aanpak van Joel Beukers
© BSR Agency

Fitnessmodel Joel Beukers biedt tegenwoordig 'lifestyle coach pakketten' aan. Van zoiets wil je natuurlijk gretig gebruik maken. Echt diep tot het gaatje gaan terwijl Beukers langs de zijlijn zijn longen uit zijn lijf staat te schreeuwen. YouTuber Mees Dix leek dat ook wel wat. Op hoop van zegen schreef hij zich in bij Joel, met nog geen enkel idee hoe het voor hem zou aflopen.

Mees Dix heeft al die jaren zware bagage met zich mee moeten tillen. Zijn moeder zal het misschien hebben omschreven als 'meer om van te houden', maar de weegschaal liegt er niet om: '150 f*cking kilo, vriend'. Daar had de YouTuber schoon genoeg van. Hij wist onder de begeleiding en genadeloze aftuiging van Beukers maar liefst 60 kilo af te vallen. Een gruwelijke transformatie.

Potten vol poeder

Joel post een foto met de afgetrainde kleerkast op Instagram. In de reacties zijn mensen lyrisch. Zo komt iemand er nu pas achter dat Mees ook gewoon gebouwd is als de gemiddelde homo sapiens. "Nooit geweten dat hij een nek heeft,'' reageert hij verrast. Joel doet nog even een shout out naar zijn eigen supplementenlijn 'Clean Nutrition'. Alleen God weet hoeveel potten poeder erdoorheen zijn gegaan om Mees zo strak in zijn vleespak te krijgen.

Overlopertje

Dat het eindelijk gelukt is om zoveel gewicht te verliezen is buitengewoon respectabel. Wel blijkt dat dit niet zijn eerste poging is. Volgens een razende volger van Mees heeft de YouTuber zowat elke fitnesscoach van Hollandse bodem afgewerkt. Onder een foto, waar Mees naast Beukers pronkt met zijn gloednieuwe lijf, schrijft een boze kwal: "Ondankbaar zwijn, jij bent de laatste die ik deze transformatie gun. Kosso had jou, hij vertrouwde je, gaf jou gratis supplementen, hielp jou maaaandenlang met afvallen en trainen, en dan ga je naar mobicep, hem effe gebruiken en dan naar Joel Beukers." Blijkbaar heeft Mees ook nog even van 'Kosso Nutrition' mogen snoepen voordat hij zich door Joel niet afbeuken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties