Joel Beukers heeft dikste SUV ooit besteld

Nieuws
Joel Beukers heeft dikste SUV ooit besteld
Nieuws

Joel Beukers heeft dikste SUV ooit besteld

Joel Beukers heeft dikste SUV ooit besteld

Misschien wel één van de vetste SUV's die ooit is uitgekomen: de Ferrari Purosangue. De lancering van deze wagen ontplofte, alle rijke stinkerds wilden 'm hebben. Het is in ieder geval één BN'er gelukt om de Ferrari te bestellen.

Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante, is recent een nieuwe serie begonnen op YouTube. Hij stelt verschillende BN'ers een paar pittige vragen terwijl ze aan een leugendetector vastzitten. Chahid heeft dus alle macht over deze personen. In de meest recente video zit groeikoning Joel Beukers tegenover hem, de man met flinke spierballen en een dikke autocollectie. Hij heeft zoveel auto's dat hij vergeet welke hij allemaal heeft...

Ferrari Purosangue

Binnenkort wordt er wel een hele vette auto toegevoegd aan de miljoenen collectie van Joel. In de video vertelt hij namelijk dat hij de nieuwste Ferrari Purosangue heeft besteld, de allereerste SUV van het merk. Of hij hem als eerste Nederlander gaat krijgen weet hij niet. Wel is het zeker dat de auto binnenkort bij hem in de garage zal staan.

Bekijk de video hieronder (stukje over de Purosangue vanaf 11.29):

Even voor uw beeldvorming, de Ferrari Purosangue 😍:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties