Danny de Munk schold vrouw die aangifte deed de huid vol

Show & Tel
Danny de Munk schold vrouw die aangifte deed de huid vol

Danny de Munk schold vrouw die aangifte deed de huid vol

Danny de Munk schold vrouw die aangifte deed de huid vol

Een lichtpuntje voor Danny de Munk. De vrouw die aangifte tegen hem deed mag namelijk in het openbaar verhoord worden, zoals de zanger had gevraagd.

De advocaat van Danny (52) laat weten dat het getuigenverhoor 16 maart zal plaatsvinden. Het wordt de eerste keer dat Danny en de dame die aangifte tegen hem deed elkaar in de ogen zullen kijken in de rechtszaal. "Ze is verplicht te verschijnen. Wat haar houding zal zijn, moet nog met haar besproken worden," laar haar advocaat weten.

Geseponeerd

Het blijft een opmerkelijk zet van De Munk. De aangifte van de vrouw, die 15 jaar geleden nauw met de zanger samenwerkte, is namelijk geseponeerd wegens onvoldoende bewijs. Danny wil via het getuigenverhoor echter "de onderste steen boven te krijgen."

Opgenomen vrijpartij

Volgens de ster uit Ciske de Rat is er van de beschuldigingen omtrent verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag niets waar. "Ik heb nooit iemand gedwongen, ik heb nooit iemand verkracht", aldus de volkszanger.

"in 2007 heb ik voor de voorstelling afgesproken in een toilet. Dat werd een innige, gepassioneerde vrijpartij. Tweede was een afspraakje bij mij in een vakantiehuisje. We zaten we elkaar op te hitsen, wat abrupt werd gestopt door een elektronisch hard geluid. We schrikken ons allebei het rambam, want je denkt: er staat een collega voor de deur. Ik kijk naar de tafels: daar liggen telefoons." Volgens De Munk zag hij dat de vrouw hun avontuurtje opnam. "Ik heb haar de huid vol gescholden, m’n huisje uitgestuurd en dringend verzocht alles te verwijderen."

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties