Dit absurde bedrag verdient John de Bever per maand

Show & Tel
Dit absurde bedrag verdient John de Bever per maand
© BSR Agency
Show & Tel

Dit absurde bedrag verdient John de Bever per maand

Dit absurde bedrag verdient John de Bever per maand
© BSR Agency

Volkszanger John de Bever (57) zit er warmpjes bij. Zo warm zelfs, dat hij geen idee meer heeft hoeveel geld er op zijn rekening staat, zo liet hij onlangs in een interview aan Privé weten.

Nieuw seizoen De Bevers

Het gaat John en zijn partner Kees goed voor de wind. Niet alleen staat hij vier keer per avond op te treden door het gehele land, ook zijn realityserie De Bevers wordt goed ontvangen. Sterker nog: RTL heeft onlangs bekend gemaakt dat er dit voorjaar een vijfde seizoen op de buis komt van de serie waarin de zanger samen met partner en manager Kees Stevens wordt gevolgd.

Puinhoop

Aan Privé laat hij weten dat het dankzij Kees financieel erg goed met hem gaat. "De mensen mogen best weten dat Kees mij groot heeft gemaakt. In het begin van mijn carrière deed ik het aardig, maar had ik nooit een dubbeltje op zak. Financieel maakte ik er een puinhoop van. Tot Kees zestien jaar geleden mijn manager en, niet veel later, mijn partner werd. Ineens ging alles beter lopen. Ik denk dat we momenteel wel op het hoogtepunt van mijn carrière zitten," aldus John.

John let op de kleintjes

Ondanks het mega-inkomen smijt de zanger niet graag met geld. Samen met zijn partner kocht hij onlangs een appartement in Spanje, waar het hem ieder keer weer opvalt dat boodschappen doen er een stuk goedkoper is dan in Nederland: "Als we hier bij de supermercado boodschappen doen, scheelt dat echt ruim dertig procent met Nederland," aldus De Bever.

Wat kost een optreden van John de Bever?

John zegt dat hij zijn gage bewust laag houdt, zodat hij door mensen uit alle lagen van de bevolking te boeken is. "Niet alleen een kroegbaas moet mij gewoon kunnen boeken, maar ook iemand die thuis een gezellig feest wil geven," aldus de immer vrolijke zanger. Maar vergis u niet: met het aantal optredens dat John doet stroomt het geld binnen als water.

Voor een half uur zingen vraagt John de Bever een schappelijke 3.950 euro. Meestal doet hij vier optredens op een avond, wat neerkomt op 15.800 euro voor een dag arbeiden. Gemiddeld treedt hij tien avonden per maand op, waarmee zijn maandelijkse inkomsten (realityserie niet meegerekend) boven de 150.000 euro uitkomen. We snappen ineens een stuk beter waarom we die lach niet meer van zijn gezicht krijgen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties