Dít gaat tiran Van Nieuwkerk verdienen aan zijn terugkeer op de buis

Show & Tel
Dít gaat tiran Van Nieuwkerk verdienen aan zijn terugkeer op de buis
Show & Tel

Dít gaat tiran Van Nieuwkerk verdienen aan zijn terugkeer op de buis

Dít gaat tiran Van Nieuwkerk verdienen aan zijn terugkeer op de buis

Matthijs van Nieuwkerk heeft wegens stout gedrag een geruime tijd in de hoek moeten staan, maar mag nu terugkomen. Daar is Mattie hartstikke blij mee. Voornamelijk met de poen die dat gaat opleveren. De comeback van de kwelgeest wordt namelijk rijkelijk beloond.

Angstcultuur

De presentator stopte vorig jaar november noodgedwongen bij omroep BNNVara. De volkskrant deed namelijk onderzoek naar de angstcultuur die onder zijn regime ontsproot achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Nadat de krant verschillende onthullingen deed, kreeg Matthijs het aan de stok met de leiding van de omroep. Hij besloot daarom uit eigen initiatief ermee te nokken: "Het feit dat mijn werkgever openlijk twijfelt aan mijn oprechtheid, maakt een verdere samenwerking onmogelijk."

Nieuw project

Afgelopen donderdagavond werd bekend gemaakt dat Matthijs van Nieuwkerk zich op een nieuw televisieproject gaat storten. Hij gaat nu zijn onderdanen de stuipen op het lijf jagen bij RTL en Videoland. Vanaf 2024 is hij namelijk de ster in een wekelijks, actueel programma vol muziek op de zondagavond bij RTL4. Daarnaast wordt er al gesproken over het ontwikkelen van nog meer programma's bij RTL en Videoland.

Periode van reflectie

RTL heeft het volste vertrouwen in zijn terugkeer. "Matthijs heeft een periode van reflectie achter de rug en zich daarover open en eerlijk uitgesproken in NRC", stelt RTL-baas Peter van der Vorst. "Nu ook de betrokkenen zijn gehoord en het onderzoek van de OGCO zo goed als klaar is, vinden wij dat Matthijs in het nieuwe jaar kan terugkeren op televisie."

Wat schuift het?

Maar wat gaat Matthijs eigenlijk beuren? Kijkcijfergoeroe Tina Nijkamp doet uitspraak op Instagram. Zij onthult dat de dictator meer dan een half miljoen per jaar gaat opstrijken. Niet misselijk!

screenshot 2023 12 09 122900
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties