Dit gestoorde bedrag verdient Nicol Kremers aan haar vulgaire content

Show & Tel
Dit gestoorde bedrag verdient Nicol Kremers aan haar vulgaire content
Show & Tel

Dit gestoorde bedrag verdient Nicol Kremers aan haar vulgaire content

Dit gestoorde bedrag verdient Nicol Kremers aan haar vulgaire content

Wie niet compleet wereldvreemd is, weet inmiddels dat voormalig realiyster Nicol Kremers nu haar brood verdient met naaktcontent. Af en toe lekt er wat beeldmateriaal (zoals Nicolleke op haar knietjes in een biechthok) en dat maakt ons allen nieuwsgierig: wat zou die meid verdienen aan dat digitale blootcircus?

Ze onthult het tijdens een nieuwe show op televisie: tokkieterreurshow 'Eating with my enemy'. Hier schuift Kremers aan tafel om een ruzie uit te vechten met 'echte meisjes in de jungle'-sensatie Michella Kox (43). "Maar wat verdien je dan?"

Filmpjes maken

Michella heeft een appeltje te schillen met Nicolleke. Waarom? Volgens Mies heeft Nicol haar ooit op een zeer onchristelijk tijdstip een berichtje gestuurd met de vraag om samen 'een filmpje' te maken. We hebben allemaal het donkerbruine vermoeden om wat voor video het gaat, aangezien Nicol actief is op het platform AlleenFans. Michella moest hier niets van weten en sloeg het verzoek af. Deels omdat Nicol totaal niet haar type is. Wél is ze geinteresseerd in wat Kremers verdient met haar erotiek-pagina.

Zóveel?

"Dus om jouw roosje aan iedereen te laten zien, vind jij dan een carrière,'' vraagt Mies aan Kremers. "Ja, dat vind ik wel een carrière,'' beaamt Nicolleke. Toch is de belangstelling bij Michella gewekt: "Maar wat verdien je dan?" Kremers beweert dan dat ze zo'n anderhalve ton per maand verdient. Michella schiet in de lach: "Ik zou dan alsnog niet mijn roosje vrijgeven! Maar echt anderhalve ton? Wel heel veel geld. Dan ben je onderhand miljonair." Nicol bevestigt haar vermoeden: "Daar zit ik niet ver vanaf, nee."

Wanneer deze aflevering online komt is nog onbekend, maar hij is dan hier te bekijken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties