Dít is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident

Show & Tel
Dít is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident
Show & Tel

Dít is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident

Dít is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident

Joost Klein is in afwachting van zijn vonnis. Hij zou achter de schermen van het Eurovisie Songfestival een cameravrouw hebben bedreigd. Zij diende direct na dit incident een klacht in, waarna Joost werd geschorst en niet langer mocht participeren aan de finale. Nu wil natuurlijk iedereen weten welke cameragriet de nederlaag van Joost op haar geweten heeft.

Het incident

Het is tot op heden onduidelijk wat zich precies heeft voorgedaan tussen meneer Klein en de cameravrouw. Nederlandse media beweren dat het gaat om 'een dreigende beweging richting de vrouw', maar een Zweedse krant liet onlangs omstanders van het incident aan het woord. Zij zeiden dat Joost zijn vuist balde en daarbij de camera stuksloeg. De waarheid komt hopelijk vanzelf boven water.

Israëlische dame

Hoe dan ook is Joost niet de enige die schuld draagt. De cameravrouw in kwestie zou namelijk over zijn grenzen zijn gegaan. Er zou een afspraak zijn gemaakt dat Klein niet gefilmd mag worden na zijn optredens, omdat het einde erg emotioneel voor hem is. De dame zou hier geen gehoor aan hebben gegeven en hem zonder toestemming hebben gefilmd. Daarna escaleerde de boel en werd Klein gediskwalificeerd. Niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn naar welke opdringerige cameravrouw hier verantwoordelijk voor is. Verschillende bronnen denken dat het gaat om de Israëlische dame in onderstaande video.

'Ons vermoorden'

In een video op TikTok zie je hoe de dame wordt opgemaakt en haar support uit voor zangeres Eden Golan, die Israël dit Songfestival vertegenwoordigde. Ze spreekt in het Hebreeuws, maar de tekst die ze bij de video schrijft vertaalt Google naar: "We zullen zingen en dansen in het gezicht van iedereen die minachting naar ons schreeuwde. En we zullen blijven leven zolang ze opstaan ​​om ons te vermoorden. Vanavond halve finales en hier zijn we dan. Er is geen moment waarop de ontvoerden niet in ons hart, ons bloed en onze ziel zijn."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties