Sylvie Meis keihard gedumpt door Wim Beelen: 'Dit is niet mijn leven'

Show & Tel
Sylvie Meis keihard gedumpt door Wim Beelen: 'Dit is niet mijn leven'
Show & Tel

Sylvie Meis keihard gedumpt door Wim Beelen: 'Dit is niet mijn leven'

Sylvie Meis keihard gedumpt door Wim Beelen: 'Dit is niet mijn leven'

De romance tussen Sylvie Meis (45) en Wim Beelen (48) is alweer doodgebloed. De breuk is sinds dinsdag definitief, zo laat Wimmie weten aan RTL Boulevard. Wel willen de vluchtige vrijers vrienden blijven. Volgens Beelen leeft Sylvie een leven dat gewoon niet zijn 'cup of tea' is. "Gewoon niet mijn leven."

Quote 500

Eind oktober maakte de presentatrice bekend een nieuwe homp welvarend vlees aan de haak te hebben geslagen: vastgoedondernemer en afvalverwerkingsmagnaat Wim Beelen. Een dure smaak heeft Meis wel, want deze Wim pronkt op nummertje 360 van de Quote 500. Hij heeft dan ook een vermogen van 155 miljoen op zijn naam staan.

'Niet mijn leven'

Helaas blijkt ook deze liefde weer van korte duur. Wim noemt Sylvie een 'superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw', maar vervolgt dat het leven dat zij leidt, niet in zijn leven past.

"Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven. En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Want ik wil gewoon mijn leven leiden", legt Wim uit. Maar hoe ziet het leven van onze Wim er dan uit? Beelen leeft klaarblijkelijk liever in de luwte in plaats van in de schijnwerpers, zoals Sylvie graag doet.

Foto's verwijderd

De twee leerden elkaar kennen in een restaurant in Amsterdam. De presentatrice deed een tijdje mysterieus over haar nieuwe vlam. Vermoedelijk omdat ze daarvoor al een ferme roedel mannen versleten heeft. Maar zodra het hoge woord eruit was, deelde ze werkelijk álles. Zo hebben de tortelduiven oud en nieuw gevierd in Dubai en werden de kerstdagen op de gevoelige plaat vastgelegd en gepost op Instagram. Inmiddels heeft Sylvie alle kiekjes van haar profiel verwijderd. Mogelijk zit de breuk haar iets dieper dan bij Wim, die enkel lof predikt over zijn ex in de media.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties