Douwe Bob misdraagt zich ernstig tijdens live Shownieuws-uitzending

Show & Tel
Douwe Bob misdraagt zich ernstig tijdens live Shownieuws-uitzending
Show & Tel

Douwe Bob misdraagt zich ernstig tijdens live Shownieuws-uitzending

Douwe Bob misdraagt zich ernstig tijdens live Shownieuws-uitzending

Gisteravond heeft Douwe Bob niet bepaald zijn beste kant laten zien in de uitzending van Shownieuws. De bovengemiddeld vruchtbare podiumtijger werd recht na zijn show in Tivoli gebeld voor een babbeltje. Maar in plaats van een gezellige Douwe, kregen ze een zwaar geïrriteerde Bob aan de lijn: "Jij mag straks pas praten!"

‘Jij praat straks pas!’

Douwe stond gister in een uitverkocht Tivoli en Shownieuws besloot na dit hoogtepunt even bij hem in te checken. Ze hadden een live-verbinding met de concertzaal geregeld. Televisie-lui willen zo'n verbinding wel altijd even testen, zodat het niet foutgaat op live-tv, en daarom vroegen ze de zanger vijf minuten van tevoren even te repeteren.

Maar wat blijkt? Daar heeft Douwe helemaal geen zin in. Tijdens de repetitie laat hij Dyantha Brooks op botte wijze weten dat ze pas enkele seconde voor het live-interview iets mag zeggen: "En jij gaat pas vanaf tien seconde weer praten!"

'Altijd zo onaardig?'

Dyantha weet wel raad met Douwe en zijn kapsones, en besluit hem tijdens het live-gesprek voor het blok te zetten: “We gingen net met jou even de live-verbinding testen, toen waren we anderhalve minuut te vroeg en toen zei jij: ‘Jij mag pas praten als ik nog tien seconden heb.’ Ben je altijd zo streng en onaardig als je van het podium af komt?”

Douwe is meteen defensief: “O nee, ik ben vooral heel onaardig tegen de media, maar tegen fans ben ik heel erg lief. Mijn fans gaan altijd voor. Jullie vragen dat ik vijf minuten hier voor de camera moet staan. In die tussentijd kan ik heel veel mensen blij maken en jullie zijn niet de eerste op mijn lijstje. Dat zijn de mensen die mijn muziek luisteren.”

'En zoek het lekker verder uit'

Dyantha trekt de stekker eruit: “Nou, Douwe, dan zou ik zeggen: ga lekker terug naar die mensen die achter jou staan te wachten en dan wens ik je nog heel veel plezier vanavond.” Collega Guido doet er nog een venijnig schepje bovenop: “En zoek het lekker verder uit”, waarna de zanger een verbaasd gezicht trekt.

Fans bezwangeren

Dyantha is er goed klaar mee: “Daar gaan we écht geen aandacht aan besteden. Ik neem een slokje water, joh.” Anouk Smulders: “Nou, ik hoop echt dat hij met die fans tot vannacht drie uur totaal in de lampen hangt.” Dyantha sluit af met de ultieme sneer: “Hij mag er van mij weer drie bezwangeren vanavond!”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties