Douwe Bob reageert woest op vraag over afkicken

Show & Tel
Douwe Bob reageert woest op vraag over afkicken
Show & Tel

Douwe Bob reageert woest op vraag over afkicken

Douwe Bob reageert woest op vraag over afkicken

Het lontje van Douwe Bob is helemaal opgebrand en de vruchtbaarheidsgod telt niet langer tot 10. Niet alleen sloeg hij een tiener op zijn muil voor de Appie in Abcoude, nu vliegt hij bijna een journalist aan vanwege 'n vraag over zijn vermeende drugsgebruik. “Rattenstreken!”

Zowel Yvonne Coldeweijer als Patty Brard zijn er vrij zeker van dat Douwe Bob niet enkel kampte met een ernstige drankverslaving, maar ook met een flink poederprobleem. Volgens de sapjeskoningin heeft hij dat er bewust niet bij vermeld. “Want dat klinkt minder gezellig. Dat weet ie van André junior en van Tino.”

Drank, drank!

Douwe, die een paar jaar geleden eens is betrapt op snuiven tijdens een livestream, blijft volhouden dat hij alleen verslaafd was aan alcohol. Maar de frustratie en gepikeerdheid die hij vertoont als hij daarnaar gevraagd wordt, verraadt hem.

Als Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop hem vraagt of hij alleen een drankprobleem had of ook verslaafd was aan drugs, antwoordt hij: “Drank, drank.”

Rattenstreken

Jeroen antwoordt vervolgens met een heel droge 'oké', alsof hij Douwe niet gelooft. Douwe daarop: “Wat?” Vervolgens raakt hij zwaar geïrriteeerd. “Zonde man. Je probeert juist een soort van leuk ding te doen… Je kan natuurlijk vragen wat je wil, natuurlijk. Ik snap natuurlijk… Je probeert altijd je rattenstreken te doen en dat moet je ook doen.”

Bekijk het fragment hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties