'Dit is de échte vader van André Hazes'

Show & Tel
'Dit is de échte vader van André Hazes'
Show & Tel

'Dit is de échte vader van André Hazes'

'Dit is de échte vader van André Hazes'

Aan Roxeanne Hazes kun je duidelijk zien dat ze een dochter is van Hazes senior, maar of Dreetje junior wel dezelfde vader heeft wordt de laatste tijd steeds vaker in twijfel getrokken.

Moeder Rachel Hazes houdt bij hoog en laag vol dat André Hazes de vader van haar kinderen is. Toch gonst het nu van de geruchten dat de vork iets anders in de steel blijkt te zitten. Op Instagram duiken namelijk foto's op van ene Marco, die naar verluidt de échte vader van Dreetje is. En wie de foto's naast elkaar ziet zal inderdaad overeenkomsten kunnen herkennen.

Echte vader

Hazes-kenner Yvonne Coldeweijer sprak vorig jaar al haar twijfels uit over wie de biologische vader van Dré is. Toen Rachel op de sterfdag van Hazes iets op Instagram zette, reageerde Coldeweijer met: "Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André."

Wie was Marco Eijk?

Rachel zou met deze Marco Eijk, nota bene een beruchte drugsbaron die in 2004 werd omgelegd, begin jaren negentig een relatie hebben gehad. Een volger van Yvonne schrijft daarover: "Rachel was stapelblind op Marco, zelfs zo erg dat het huwelijk met Hazes op cancelen stond. Het heeft maar een haartje gescheeld of het was niet doorgegaan. Maar inderdaad is junior een zoon van Marco. vergelijk hem met Roxeanne, dat is een echte Hazes. Vergelijk junior met zijn 2 halfzusjes, ogen liegen niet."

Toen Dré gisteravond zei dat hij niets met de rechtszaak van zijn moeder te maken heeft reageerde Yvonne met: "Is dat omdat Rachel weet dat je eigenlijk André Eijk heet en niet Hazes?" Die blijft dus volhouden dat André senior niet zijn vader is.

Hieronder zie je een aantal foto's van Dré en Marco Eijk: oordeel zelf maar...

'Dit is de échte vader van André Hazes'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties