Ex Sylvie Meis wanhopig: doet naakt-experiment in openbaar bos

Show & Tel
Ex Sylvie Meis wanhopig: doet naakt-experiment in openbaar bos
Show & Tel

Ex Sylvie Meis wanhopig: doet naakt-experiment in openbaar bos

Ex Sylvie Meis wanhopig: doet naakt-experiment in openbaar bos

Na 2,5 jaar huwelijk besloten topmodel Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello hun wegen te scheiden. Voor Sylvie absoluut geen probleem: die vrouw windt de een na de andere rijkaard om haar vinger. Niclas daarintegen, vecht duidelijk met een aantal innerlijke demonen. Hij verwerkt de breuk door alles te berijden met een hartslag, of door naakt in een bos aan een infuus te liggen.

Het wordt hoog tijd dat iemand poolshoogte gaat nemen bij deze experimentele knaap. Eerder shockeerde hij de maatschappij al met zijn dubieuze tekenwerkjes. Hij ging driftig aan de slag met vetkrijt en ontworp een collectie van dieren met mokerharde erecties. Nu is Niclas deze fase inmiddels ontgroeit. In de naam der kunst onderwerpt hij zichzelf nu aan een infuus, nakend in een bos.

Tentoonstelling

De naaktbeelden dienen als aankondiging voor een tentoonstelling. Op 16 september is de opening van ‘Born to be alive’. "Een levende ervaring”, schrijft Niclas bij de foto op Instagram. Volgers reageren enthousiast op de aankondiging. "Kunst heeft vele gezichten,'' merkt iemand op. Een andere volger heeft vraagtekens bij dit werk. "Waarom niet geboren om te iets te betekenen? Geboren om deze wereld een mooiere plek te maken? 'Born to be alive' zonder doel is best droevig."

Sylvie Meis

Niclas was voorheen getrouwd met Sylvie Meis, maar na tweeënhalf jaar besloten de twee hun beloftes te verbreken. Niclas heeft sindsdien niet stilgezeten. Zijn pijn verwerkt hij niet enkel met het creëren van wanstaltige kunst, maar ook met gretig rokkenjagen.

Vier vrouwen

Volgens Duitse media werd Niclas tijdens zijn vakantie in Saint-Tropez met maar liefst vier verschillende dames gespot. Hij ging met een blondine aan de haal in zee, hield niet veel later de handen vast van een brunette en die maakte daarna weer plaats voor nóg een blondje. Later deed Niclas weer een versierpoging bij een andere dame. Volgens het Duitse Bild ging dit om de 28-jarige Janice Griffith, een pornoster.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties