Chateau Meiland gaat stoppen: bezig aan afscheidsboek

Show & Tel
Chateau Meiland gaat stoppen: bezig aan afscheidsboek
Show & Tel

Chateau Meiland gaat stoppen: bezig aan afscheidsboek

Chateau Meiland gaat stoppen: bezig aan afscheidsboek

Komt het einde van populaire realityserie Chateau Meiland naderbij? Ze zijn nu al heel wat jaartjes publieksfavoriet, maar dochter Maxime liet onlangs al weten dat het feest misschien niet meer lang gaat duren. Nu blijkt dat ook hun familiebiograaf al bezig is aan een slotboek.

De koek is op

Maxime liet een paar weken weten dat ze niet de enige is die over het einde van de serie nadenkt; volgens haar zijn ouders Martien en Erika hier ook mee bezig. 'Die denken daar ook over. Wat dat betreft zitten wij op dezelfde lijn. Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar je moet niet iets willen verzinnen voor de serie om maar door te gaan'. Ze vervolgt: 'Als we stoppen, stoppen we. En dan is het prima, maar op een gegeven moment is de koek op. En dat geeft misschien ook wel rust'.

Nieuw boek

Familiebiograaf Jan Dijkgraaf verklapt dat hij al bezig is met een vierde Meiland-boek, dat direct na het einde van het tv-programma zal verschijnen. 'Zodra de serie stopt. Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen', zegt hij in de podcast Nare Jongens. Het slotboek komt er sneller aan dan we denken, suggereert Jan. 'Wij hebben dus ooit afgesproken: we brengen aan het eind van de serie nog een boek over achter de schermen wat daar allemaal gebeurd is. Nou en dat krijgt nu weer wat extra inhoud'.

Terugblik

Het einde van Chateau Meiland komt er misschien wel sneller aan dan we denken. Jan gaat verder: 'Vlak daarna komt er een boek uit met een terugblik op de serie, dus wij werken daar zelfs al rustigjes aan. Maar er komt een moment dat we even gas moeten geven en dat heel snel moeten gaan tikken'. Nog maar even genieten voor zolang de familie Meiland nog op de beeldbuis te zien is, dus.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties