Famke Louise wil haar zoon als meisje kleden: 'Boeit me niet'

Show & Tel
Famke Louise wil haar zoon als meisje kleden: 'Boeit me niet'
Show & Tel

Famke Louise wil haar zoon als meisje kleden: 'Boeit me niet'

Famke Louise wil haar zoon als meisje kleden: 'Boeit me niet'

Op Me Monnie-rapster Famke Louise wordt klaarblijkelijk OVERSPOELD met kritiek. Dit keer niet wegens haar gebrekkige rijmpjes of haar Almeerse tongval. Nee, mensen spreken zich fel uit over de vrouwelijke garderobe van haar zoontje Nówie Storm. Famke voelt zich nu geroepen om er iets van te zeggen: "Boeit me niet!"

Zoontje Nówie

Op 10 augustus 2021 maakte Famke middels een koppelportret in de Cosmopolitan bekend dat ze een relatie heeft met model Denzel Slager. Een onverwachtse combi, maar volgens Denzel is Louise gewoon 'een heel sterke vrouw'. En schijnbaar ook enorm opwindend, want nog geen maand later was de rapster bevrucht en kondigde ze haar zwangerschap aan.

"Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word’', schreef Famke destijds op Instagram. "Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, love you." Op 9 januari 2022 beviel ze van haar zoontje. Deze draagt de naam Nówie Storm Slager.

Verkleed als meisje

Famke Louise plaatste laatst een kiekje van haar zoontje in haar Instagram Stories, waarna er een vloedgolf van kritiek is ontstaan. De artieste krijgt nu constant te horen dat ze haar zoontje als meisje kleedt. Op de foto in kwestie had Nówie namelijk een babyroze Adidas-pakje aan met regenboogkleurige crocs.

'Waar bemoei je je mee?'

“Ten eerste: waar bemoei je je mee”, zegt Famke in een video op TikTok. “Het is mijn kind, ik bepaal zelf wat ik hem aantrek en als ik dat leuk vind, dan doe ik dat gewoon.” Ze geeft aan dat het haar niks boeit wat andere mensen daarvan vinden en dat ze hoopt dat ze dat inmiddels wel weten. Daarnaast benadrukt Famke dat ze haar zoontje kleedt met kleding die bestemd is voor zowel jongens als meisjes. “Ik vind het mooi, dus waar maak je je zorgen over”, spuwt ze.

Bekijk hieronder de volledige video van boze Famke:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties