First Dates-barman Victor heeft een tip voor zijn mogelijke opvolger

Show & Tel
First Dates-barman Victor heeft een tip voor zijn mogelijke opvolger
Show & Tel

First Dates-barman Victor heeft een tip voor zijn mogelijke opvolger

First Dates-barman Victor heeft een tip voor zijn mogelijke opvolger

First Dates-bartender Victor Abeln gaat op reis en neemt niet mee: zijn vlinderstrik en cocktailset. Die draagt hij namelijk over aan een nieuwe beroepspimpelaar. Eerder deze week kwam de vacature online te staan en sindsdien zijn er meer dan duizend aanmeldingen binnengekomen. Gisteren schoof Victor aan bij Sophie & Jeroen om te babbelen over zijn carrière als televisie-tapper en gaf hij en tip aan zijn opvolger.

7 jaar, 4000 dates

Abeln had niet verwacht dat zijn vertrek zoveel teweeg zou brengen. "Ik heb gewoon heel veel zin om met mijn vriendin op reis te gaan”, verklaart hij. "The show must go on, dus ik draag de plek achter de bar graag over. Ik heb de rol passend gemaakt na 7 jaar en 4000 dates. Ik heb ook niet de illusie dat ik de enige ben die het kan."

Hoe heeft hij destijds zijn plek bij First Dates kunnen bemachtigen? "Ik ben gewoon weggeplukt bij Sexyland, waar ik zelfs jou nog aan de bar heb gehad”, zegt hij tegen Hilbrand.

Van 18 tot 91

Hilbrand wil graag weten wat zijn functie bij First Dates zo bijzonder maakt. "Je komt allerlei soorten mensen tegen”, aldus Abeln. "De jongsten zijn 18 en de oudste was 91. Ik vind het heel mooi dat het mensen zijn uit alle lagen. Ik zeg altijd: liefde is maar het haakje waaraan we het ophangen. Uiteindelijk gaat het om iemand valideren, iemand te laten zijn en dat naar voren te laten komen."

Gouden tip

Maar wat die duizend sollicitanten nu écht willen weten: wat heb je nodig als charismatische beeldbuismixer? Abeln heeft een tip voor zijn mogelijke opvolger: "Je moet oprechte interesse hebben, algemene kennis. Je bent constant aan het schakelen. Het is alsof je een Zwitsers zakmes bent, maar dan met een kurkentrekker.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties