Frans Bauer verklapt het huidige getal op zijn weegschaal: 'Zit er nu vlakbij'

Show & Tel
Frans Bauer verklapt het huidige getal op zijn weegschaal: 'Zit er nu vlakbij'
Show & Tel

Frans Bauer verklapt het huidige getal op zijn weegschaal: 'Zit er nu vlakbij'

Frans Bauer verklapt het huidige getal op zijn weegschaal: 'Zit er nu vlakbij'

Frans Bauer is in constant conflict met zijn gewicht. De man is nou eenmaal niet gezegend met het metabolisme van een Russische balletdanser en moet daarom chronisch op de kilo's letten. Dat zijn vrouw Mariska een eigen kookshow is begonnen op Instagram en daar laat zien hoe je truffel risotto met vette kippendijen klaarmaakt, helpt niet per se. Toch lacht Frans inmiddels de weegschaal toe. "17 kilo kwijt."

In zijn realityserie De Bauers - 20 jaar later krijgt Frans van zijn diëtist te horen dat hij obesitas heeft. Hij besluit daarna het roer volledig om te gooien. De volkszanger begon als een romige kanjer van 120 kilo en tijdens de opnames zakte dit al naar zo'n 111 kilo. Maar welk cijfer verschijnt nu in beeld als Bauer op de weegschaal stapt?

Obesitas

In de vorige aflevering van 'De Bauers - 20 jaar later' somde Frans bij de diëtist op wat hij allemaal op een dag verorberde. "Ik eet ’s ochtends brood. Dat kan bruin brood zijn, maar liever wit. Ik pak regelmatig tussendoor een stukje leverworst. Mag geen naam hebben, maar ik pak wel echt vaak een stuk. Ik doe ook weleens gebakken eieren ’s ochtends. Met brood en met bacon. Die bak ik in de boter", zei hij. Ook vergreep hij zich tussendoor aan chocolaatjes en wanneer hij leverworst of kaas uit de koelkast pakte, nam hij er ook altijd nog eentje ‘voor reserve’ mee.

Schuld van Mariska

Hoewel Frans compleet vrijwillig leverworst naar binnen schuift, vertelde hij thuis aan zijn vrouw Mariska dat het vooral haar schuld was. "Ja dáág, douw ik het allemaal in mijn mond?”, reageerde zij terecht. "Haal ik die boodschappen?”, kaatste Frans weer terug. "Wie haalt het uit de kast? Het is ook niet allemaal voor jou bedoeld!" aldus Mariska.

Huidige gewicht

Aan RTL Boulevard laat Frans weten dat hij inmiddels iedere dag sport. "Het fust is minder groot. Ik zit nu vlakbij de 100 kilo. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties