Geert Wilders verklapt zijn favoriete videogame

Show & Tel
Geert Wilders verklapt zijn favoriete videogame
Show & Tel

Geert Wilders verklapt zijn favoriete videogame

Geert Wilders verklapt zijn favoriete videogame

Geert WIlders (60) zit vol verrassingen. Als de Kruidvat Eigen Merk-blondine niet druk is met 'de ontwrichtende asiel- en immigratieramp te stoppen', zit hij graag in kleermakerszit voor de buis spelletjes te spelen. In de speciale Jeugdjournaal Verkiezersuitzending verklapt hij waar zijn gamershart sneller van gaat kloppen.

Een groepje semi wanhopige lijsttrekkers kwam gisteren tesamen in een uitzending van het jeugdjournaal. De kids willen natuurlijk een beter beeld krijgen van de mensen die hun land om zeep gaan helpen. Tijdens een voorstelronde met een voetbal mochten de politici daarom iets over zichzelf vertellen. Wie de bal in handen kreeg geworpen, onthulde zijn of haar grootste passie.

Poesjes

VVD-bombshell Dilan Yeşilgöz-Zegerius gooit de bal naar Wilders. "Ik ben Geert,'' aldus Geert. "Ik heb twee katten. Twee hele lieve beestjes. Pluisje en Snoetje." Inmiddels zijn we bekend met zijn onbedaarlijke hartstocht voor poezen. Wilders kwam namelijk eerder voorbij in een uitzending van het jeugdjournaal. Daarin ging hij op bezoek bij een kattenasiel en werd daar, op zijn zachts gezegd, behoorlijk fysiek met de aanwezigen.

Videogame

Buiten haarballen is Geert ook niet vies van een gehaktbal. Hij houdt naar eigen zeggen heel erg "van Hollands eten. Ik lees ook graag de Donald duck." Een man van cultuur. "En in mijn vrije tijd, als ik tijd overheb, doe ik het liefste Mario Kart spelen op mijn Nintendo." Dilan wordt meteen enthousiast: "Is dat echt? Dan kunnen we een keer samen spelen!"

Je bekijkt de hele uitzending hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties