Goeroe Emile Ratelband wordt voor de tiende keer vader

Show & Tel
Goeroe Emile Ratelband wordt voor de tiende keer vader
Show & Tel

Goeroe Emile Ratelband wordt voor de tiende keer vader

Goeroe Emile Ratelband wordt voor de tiende keer vader

Emile heeft altijd al een unieke kijk op het leven gehad, en zijn recente strijd om zijn leeftijd in zijn paspoort te veranderen is daar geen uitzondering op. Hoewel hij niet in staat was om zijn geboortedatum volledig te veranderen, heeft hij een compromis bereikt. Binnenkort zal er een '49' in zijn paspoort staan, wat betekent dat hij elk jaar een nieuw paspoort moet aanvragen. Een ongebruikelijke oplossing, maar Emile is vastberaden om dit door te zetten.

Papa's plannen

Naast zijn paspoortperikelen heeft Emile nog een verrassing in petto. Hij is van plan om vader te worden van zijn tiende kind! Hoewel hij overwoog om de baby naar zijn broer Chris te vernoemen, werd dit idee niet goed ontvangen. Toch is Emile enthousiast over dit nieuwe avontuur en kijkt hij uit naar de komst van zijn nieuwe kind.

Een echo uit het verleden

Het leven van Emile is echter niet zonder controverse. Een oude zaak, waarbij hij beschuldigd werd van mishandeling, blijft hem achtervolgen. Hoewel hij eerder veroordeeld werd, beweert Emile dat de beschuldigingen ongegrond zijn. Zijn kinderen hebben zelfs verklaringen afgelegd ter ondersteuning van hun vader, wat suggereert dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Emile tegenover Story: "Royce en Emilio hebben inmiddels los van elkaar en zonder dat het hen is gevraagd, een verklaring daarover afgelegd. Beiden zeggen daarin: Papa heeft mama nooit geslagen. Papa heeft mama nooit geschopt, mama heeft dit in scène gezet. [...] k ga nu een klacht indienen bij de rechtbank, omdat hun moeder mijn carrière bewust kapot heeft gemaakt, en mij bewust in een kwaad daglicht heeft gezet. Dit is nog lang niet voorbij."

Het is nog niet bekend wanneer de tiende Tsjakka-telg verwacht wordt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties