Gordon belandt in ziekenhuis, Gerard Joling walst eroverheen met valse grap

Show & Tel
Gordon belandt in ziekenhuis, Gerard Joling walst eroverheen met valse grap
Show & Tel

Gordon belandt in ziekenhuis, Gerard Joling walst eroverheen met valse grap

Gordon belandt in ziekenhuis, Gerard Joling walst eroverheen met valse grap

Gordon liet gisteren middels een post op Instagram weten dat hij in het ziekenhuis ligt. Het is niet zijn gebroken hart dat hem fataal wordt of de stress van zijn verkruimelde reputatie die hem nekt, maar de gevallen zanger heeft zijn meniscus gescheurd. Gerard Joling voelt zich direct geroepen om hierop in te haken met een valse grap. Tegenover de camera van De Telegraaf haalt hij keihard uit naar zijn ex-beeldbuiscollega.

Geer en Goor: ze waren ooit een iconisch televisieduo dat chronisch in een scheur lag, maar het enige dat nu nog scheurtjes lijkt te vertonen is de knie van Cornelis. Gisteren liet hij zich opereren aan zijn meniscus, wat Geer als de ultieme kans zag om weer eens zijn gebleekte kronen te ontbloten voor de camera met een laffe grap.

Arme Gordon

Jordi Versteegden, sterverslaggever van De Telegraaf, hoopte namelijk op een comeback van Geer en Goor. "We dachten eerst: Geer en Goor komen terug, maar Geer komt gewoon alleen terug,'' zegt hij in gesprek met Gerard. Laatstgenoemde werkt momenteel aan een terugkeer van zijn reallifesoap. “Ik vind het wel genoeg, vind je niet? Ik vind Geer wel genoeg. Hahahaha,” giert Gerard. Daarop antwoordt Jordi: “Arme Gordon. Hij ligt in het ziekenhuis, hè?”

Valse grap

Het lijkt Geer niet bepaald te interesseren. “Ja, ik heb zoiets gehoord. Nou, beterschap zou ik zeggen.” Jordi verduidelijkt dat het om zijn meniscus gaat, waarop Geer nonchalant antwoordt dat er 'ergere dingen zijn'. Als Jordi om een voorbeeld vraagt, gooit Gerard er een geveinsd gebbetje in: “Nou, stembanden die niet meer lekker functioneren!” Uiteraard doelt hij hiermee op het laatste loeivalse optreden van Gordon.

Schreeuw om aandacht

Volgens Gordon is de operatie aan zijn meniscus goed gegaan, al moet hij nu wel vier weken in herstel. “Ja, dat moeten we ook allemaal meekrijgen. ‘Nee, ik ga nooit meer op Instagram!’, riep hij, en nu live-beelden uit het ziekenhuis ongeveer. Ik moet er wel erg om lachen”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt-Privé.

Het is allemaal één grote schreeuw om aandacht, aldus Evert. “Hij roept nog een laatste keer op voordat hij onder narcose gaat om dat album van hem te gaan luisteren. ‘En anders dan maar niet!’ Het kan hem allemaal niets schelen, want hij heeft het vooral voor zichzelf gemaakt, zegt hij. Nou ja, gelukkig, want daar komt het inderdaad op neer de afgelopen weken…”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties