Gordon deelt verbale hengsten uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Met je goedkope jurkjes'

Show & Tel
Gordon deelt verbale hengsten uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Met je goedkope jurkjes'
Show & Tel

Gordon deelt verbale hengsten uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Met je goedkope jurkjes'

Gordon deelt verbale hengsten uit aan Yvonne Coldeweijer: 'Met je goedkope jurkjes'

Waar de twee showbizzkanjers voorheen nog prima door één deur konden, schaart Gordon Yvonne Coldeweijer nu ook onder zijn vijanden. Om wat stoom af te blazen deblokkeerde hij de vleesgeworden sappers en deed een vernietigend bericht de deur uit. "Met je goedkope jurkjes!"

Inmiddels is de wereld van Cornelis één groot veldslag geworden, waarin de zanger geen confrontatie uit de weg gaat en heel bekend Nederland uit de tent lokt. Ook Yvonne Coldeweijer wordt nu opgeslokt in zijn wervelwind van razernij. Speciaal voor haar heeft hij het haat vanuit zijn tenen getrokken en geformuleerd in een WhatsApp-bericht. In haar podcast De Juiceshow vertelt Yvonne precies wat erin staat.

Deblokkeren

In De Juiceshow vertelt ze dat Goor haar eigenlijk had geblokkeerd. “Hij had me geblokkeerd en daar zit ik allemaal niet mee. Ik vind het priem. Dat moet je ook doen, want als je in de veronderstelling was dat er hier een vriendschap ofzo was… Blijkbaar dan niet. Oké, fine.”

Maar zodra Goor zijn gal wil spuwen, weet hij de deblokkeerknop in rap tempo te vinden. “Als je dan weer iets wil zeggen omdat ik heb gezegd dat je bijna blut bent, nádat je me geblokkeerd hebt… Je wil daar iets over zeggen en je gaat me unblocken om dat te zeggen… Dan blokkeer ik jouw ass gewoon, want hier heb ik geen zin in!”

Het appje

Yvonne begint vervolgens het appje van Goor voor te lezen. “Hoi Yvonne, ik weet niet wie jou die bullshit allemaal vertelt, maar ik ben oké hoor. Daar moet jij nog heel veel goedkope jurkjes voor verkopen. En ik kom al 30 jaar in Kaapstad en wissel dat af met Dubai. Maar fijn dat je je ook aansluit bij de rest die mij kapot willen maken.”

Bipolair

Woeste Gordon vervolgt: “En waarom plaatste je die bullshit-berichten over Geer en Goor? Ik kan je de app sturen, maar dat gun ik je niet meer. En weet je, ik vind je nog steeds leuk en ik hoop dat je gelukkig bent met je prachtige kind. Liefs, Gordon.”

Hoe moeten we dit interpreteren? “Hem wordt wel eens verweten dat hij bipolair is, maar binnen één bericht! Dit vond ik zo labiel dat ik dacht: nou, hier heb ik even helemaal geen zin in.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties