Heidi Klum ligt onder vuur na 'incestueuze' fotoshoot met dochter

Show & Tel
Heidi Klum ligt onder vuur na 'incestueuze' fotoshoot met dochter
Show & Tel

Heidi Klum ligt onder vuur na 'incestueuze' fotoshoot met dochter

Heidi Klum ligt onder vuur na 'incestueuze' fotoshoot met dochter

Het wereldberoemde model Heidi Klum werd vorig jaar al van alle kanten aangevallen toen ze een lingerie shoot deed met 18-jarige dochtertje Leni. Maar het maakte blijkbaar niet uit hoe veel kritiek ze kreeg; het model besloot dit jaar weer vrolijk hetzelfde te doen.

'Incestueus'

Klum en dochtertje Leni (19) poseren in een lingerie shoot die er volgens Heidi juist op gefocust is hoe mooi de band tussen moeder en dochter is. Maar daar denkt het publiek toch anders over. Mensen vinden het ongepast en de foto's worden zelfs 'incestueus' genoemd. Daily mail verslaggeefster Samantha Brick schaart zich bij dit groepje. In een artikel schrijft de opiniemaakster dat Klum 'duidelijk de grip op haar morele kompas voor moeders heeft verloren, nu het model geld maakt door het moederschap'.

Schaars geklede foto's

Klum heeft zelf de reacties onder de schaars geklede foto's uitgezet, maar het merk Intimissimi, waar de twee voor modelleren, nog niet. In de comments gaat het daarom ook helemaal los, en de reacties zijn erg uiteenlopend.

Onder de foto volgt er onder andere commentaar van mensen die er niks raars aan vinden, iedereen draagt toch immers lingerie? En de meid is wel meerderjarig. Zo schrijft een volger: 'We dragen allemaal ondergoed. Moeders en dochters, en vaders en zonen... Wat moet het ondergoed bedrijf nog meer op een foto laten zien? Voetballen? Het zijn modellen en het is hun werk. Mis ik iets?'Anderen gaan er wat minder luchtig mee om en vinden dat Heidi geen schaamte heeft door haar jonge dochtertje zo neer te zetten: 'Weet haar moeder wel wat ze een jong meisje aandoet? Dat elke jongen die ze kent en mannen haar zo gekleed zien. Is er geen bescheidenheid, geen schaamte?'

Door heel Duitsland te zien

Ondertussen wordt heel Duitsland volgeplakt met posters van de campagne. Heidi heeft hier duidelijk geen problemen mee en post hier vrolijk een foto van op haar Instagram. Voor het commentaar is ze blijkbaar toch nog wat angstig: de reacties onder de foto zijn namelijk nog steeds uitgeschakeld.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties