Help: Leonardo DiCaprio heeft een lijntje te veel op

Show & Tel
Help: Leonardo DiCaprio heeft een lijntje te veel op
Show & Tel

Help: Leonardo DiCaprio heeft een lijntje te veel op

Help: Leonardo DiCaprio heeft een lijntje te veel op

Het zijn scènes die zou uit zijn film The Wolf of Wallstreet getrokken zouden kunnen zijn: Leonardo DiCaprio die met strakke kaak en zonnebril op op het filmfestival in Cannes staat.

Goed feestje

Hoe is het zo ver gekomen bij de welbekende Amerikaanse acteur? Hij heeft het er door de jaren heen goed van genomen: naast de talloze supermodellen die hij als trosjes aan de haak slaat is het ook algemeen bekend dat Leo niet terugdeinst voor een goed feestje.

Losbandigheid

Je ziet het gebeuren bij veel filmsterren die al van kinds af aan in de spotlights staan: het 'echte' leven wordt een abstract concept en in plaats daarvan komt er alcohol, drugs en losbandigheid voor in de plaats. Want er staan natuurlijk altijd genoeg miljoenen op de bank om dit te kunnen bekostigen. Leo zelf gaat zelfs op 48-jarige leeftijd nog net zo hard. Dit bewees hij deze week weer even in Cannes, waar hij het filmfestival bijwoonde.

Lijntjes

Er verschenen een paar video's online waar DiCaprio duidelijk met zonnebril, tong over het verdoofde tandvlees, en schichtig om zich heen kijkende blik iets te veel lijntjes achter het neusgat had. Het internet viel hier natuurlijk collectief over.

Internet gaat los

De kijkers in de reacties hebben ook door wat er hier gebeurt. Zo zegt iemand met een lachende emoji: 'Waarom blaast Gala TikTok Leo's drugsgebruik op?' Iemand anders gaat verder 'Heel slim, zijn verwijde pupillen verbergen met zijn bril...' Ook volgen er een paar sarcastische opmerkingen. 'Waarom gaf niemand deze arme man een stukje kauwgom?' en 'Hij had gewoon wat steak en nog iets tussen zijn tanden. Ook worden er scherpe flitsfoto's gemaakt, relax mensen.' Maar dit wel met een reeks aan lachende emojis. Misschien zal Leo na al deze aandacht in de pers volgende keer wat minder lijntjes bereiden óf zijn hoofd beter proberen te controleren voor de camera.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties