Het wordt persoonlijk tijdens de finale van De Verraders

Show & Tel
Het wordt persoonlijk tijdens de finale van De Verraders
Show & Tel

Het wordt persoonlijk tijdens de finale van De Verraders

Het wordt persoonlijk tijdens de finale van De Verraders

Bedrog, leugens en manipulatie: de deelnemers van het programma De Verraders zijn er alles behalve vies van. De finale heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden en Noor Omrani mag zichzelf een winnares noemen. Aan Eva Jinek legt ze haarfijn uit hoe ze die weg naar succes heeft afgelegd.

Dertig kilo zilver

Hockeyster Omrani ging na de finale naar huis met de felbegeerde prijs. Geen medaille of gouden beker, maar dertig kilo zilver. Wat is zo'n lading nou eigenlijk waard? "Dertig keer 750 euro, zoiets?” Dit zou worden onderverdeeld onder drie winnaars in totaal, maar het komt voor Jinek als een verassing dat er uiteindelijk nog meer man van de buit hebben mee gesnoept.

"We zaten in de halve finale met een hele hechte groep en toen zeiden we tegen elkaar dat het niet uitmaakt wat er uit gaat komen, dit is zo bijzonder, we delen het met z’n allen,'' vertelt de sportvrouw. Eva vindt dat dit haaks staat op het gevoel dat niemand elkaar kan vertrouwen in het spel. "Dat was ook een bijzonder moment, want verder konden we elkaars bloed wel drinken.”

Mensen naaien op haar bucketlist

Noor geeft toe dat meedoen aan het programma al heel lang op haar bucketlist stond. "Op tv kun je echt zien dat het een spel is. En mij leek het leuk om eens mee te doen aan een spel waarin het geoorloofd is om mensen te naaien. Ik wilde heel graag een verrader zijn, en ik had goede hoop dat ik aangetikt zou worden.”

Schaapachtige act

Uiteindelijk onthult Omari welke tactiek ze inzette om deze prestatie te behalen. De scherpe aanvalster deed zich voor als onnozel lammetje en huppelde zo het spel door. "Normaal gesproken zeg ik ook altijd wat ik denk, maar nu heb ik heel veel voor me gehouden. Daardoor dachten veel mensen dat ik niks wist.”

Deze schaapachtige act werkte in haar voordeel. "Uiteindelijk is het daadwerkelijk ook zo gegaan, dat ik onderschat werd. En natuurlijk heb ik me soms dom voorgedaan, als tactiek. Maar ik heb gewoon toegeslagen op het juiste moment.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties