Hélène Hendriks openhartig over haar relatie met veel oudere partner

Show & Tel
Hélène Hendriks openhartig over haar relatie met veel oudere partner
Show & Tel

Hélène Hendriks openhartig over haar relatie met veel oudere partner

Hélène Hendriks openhartig over haar relatie met veel oudere partner

Het interesseert Hélène Hendriks geen ene moer dat haar tortelduif Frans Vinju haast pensioenleeftijd aantikt. Althans, zo laat ze weten in gesprek met Weekblad Weekend. “Anders was ik al van hem af gegaan, toch?”

Het nieuws had menig Nederlander in een houdgreep: de enige echte Hélène Hendriks (43) laat zich bestijgen door een verjaarde beuker. Haar vriendje Frans Vinju is namelijk 65 jaar oud, wat betekent dat ze zo'n 22 jaar in leeftijd schelen. Toch lijkt Hélène's vrijer geen last te hebben van piepende knieschijven en broze heupjes, want ze werden al wandelend gespot door weekblad Weekend.

Groot mysterie

Het is de presentatrice aardig gelukt om haar antieke minnaar verborgen te houden van de media. “Het was een onthulling die menig wenkbrauw deed fronsen, niet alleen vanwege het leeftijdsverschil van 22 jaar, maar ook vanwege het mysterie dat de sportpresentatrice rondom haar liefdesleven creëerde”, schrijft Weekend in de meest recente editie.

Het tijdschrift vervolgt: “Nu, na jaren van verbergen, lijkt ze eindelijk klaar om het gordijn op te trekken en de wereld een glimp te gunnen van haar liefdesrelatie met Frans, alhoewel zij hem niet meenam naar de Musical Awards.”

Uit de schijnwerpers

Volgens Hélène was het geen doordacht plan om hem geheim te houden. Ze vertelt op de rode loper aan het blad: “Ik heb nooit bewust geheimzinnig gedaan over mijn liefdesleven. Maar als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram.”

Helaas kun je je vent niet voor eeuwig verstoppen. Al snel ontdekten juicekanalen zijn indentiteit. “Wat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden. Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was geen groot geheim. Echt niet.” Jeetje, de eerdere foto die rondging van Frans, is dus ook nog eens gedateerd.

Nadelen leeftijdsverschil?

Het leeftijdsverschil van maar liefst 22 jaar is natuurlijk opvallend. Ondervindt Hélène zelf wel eens nadelen van scharrelen met een prehistorisch dier? “Nee, want dan was ik al van hem at gegaan, toch?”

Volgens Weekend zijn de twee superclose: “Ze wonen samen in de villa van Hélène in Bavel, dat vlakbij Breda ligt, en waar zij in 2021 in haar eentje 1.425.000 euro voor betaalde. Frans is geen mede-eigenaar.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties