Hoe gaat het met Khalid Kasem na omkoop-schandaal en komt hij nog terug op de buis?

Show & Tel
Hoe gaat het met Khalid Kasem na omkoop-schandaal en komt hij nog terug op de buis?
Show & Tel

Hoe gaat het met Khalid Kasem na omkoop-schandaal en komt hij nog terug op de buis?

Hoe gaat het met Khalid Kasem na omkoop-schandaal en komt hij nog terug op de buis?

Khalid Kasem is compleet van het NPO-toneel verdwenen, nadat bleek dat hij een ambtenaar heeft omgekocht. Talkshow-compagnon Sophie Hilbrand kon op live televisie nauwelijks haar tranen bedwingen. Die Khalid was immers zo'n ontzettende 'lieverd'. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met onze frauderende lieverd?

Niet lang geleden zat zijn carrière nog flink in de lift, nu lijkt de voormalig tv-presentator uit ieders geheugen te zijn gewist. Hoe gaat het eigenlijk met hem? Communicatiedeskundige Lars Duursma sprak met bronnen rondom de gevallen ster en vertelt dat de presentator beseft dat hij voorgoed is afgeschreven. "Leven is ingestort."

Komt niet terug

Khalid zat een tijdje in de ontkenningsfase, maar het besef is nu echt doorgedrongen, denkt Lars. “Ik begrijp dat hij inmiddels ook wel doorheeft dat hij zowel als televisiepresentator als advocaat eigenlijk niet terug kan komen en dat komt wel, ja, extra hard aan, omdat hij tot nu toe met alles leek weg te komen.”

Hij vervolgt in de podcast De Communicado’s: “Zijn zakenpartners (Peter R. en Royce de Vries, red.) stampten die hete aardappel onder de grond, het OM verdenkt hem van lekken naar Taghi maar zet vooralsnog niet door, BnnVara gaf hem kans op kans, Hanneke Groenteman prees hem als ‘zo’n lieve jongen’.”

Leven ingestort

Volgens Lars is het bijzonder hoe hij überhaupt zo lang met alles is weg gekomen. “Vervolgens lijkt hij zijn cliënt te hebben opgelicht en komt hij er van af met slechts een informele waarschuwing van de deken. Ik begrijp dat hij toch al gehoopt had dat dat ook nu zou gebeuren en dat hij nu tot het besef is gekomen dat dat deze keer niet gaat gebeuren.”

Co-host Victor Vlam haakt erop in: “Ja, ik kan me ook echt voorstellen dat dit een zware periode voor hem is, want zijn leven stort natuurlijk echt compleet en totaal in. Hij gaat natuurlijk een hele onzekere periode tegemoet.”

Onderzoek loopt

Hoe ziet die onzekere periode er precies uit? Lars: “Ten eerste heb je natuurlijk dat onderzoek van de Rijksrecherche en ik begrijp dat dat een aanzienlijk serieuzer onderzoek wordt dan het onderzoek van de deken. Zo’n onderzoek duurt wel vaker heel lang. Dat kan zo een jaar duren.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties