Humberto Tan verlaten door zijn vrouw

Show & Tel
Humberto Tan verlaten door zijn vrouw
Show & Tel

Humberto Tan verlaten door zijn vrouw

Humberto Tan verlaten door zijn vrouw

RTL-gezicht en presentator Humberto Tan zag de bui al hangen en is de roddelmedia voor: hij maakt vandaag bekend dat zijn relatie van 30 jaar tot een einde is gekomen.

Vlak voordat Yvonne Coldeweijer haar juice over het overspel van Humberto naar buiten zou brengen, lezen we het volgende op de Instagram-pagina van de 57-jarige televisiepresentator: "Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder." Humberto Tan vervolgt: "Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé."

De reactie van een aantal BN'ers op Humberto's break-up

Onder het tragische bericht van Humbero regent het hartjes en steunwensen van tout Bekend Nederland. Idols-coryfee Jim Bakkum zegt: '❤️ Sterkte'. Nicky Romero houdt het bij: '❤️', evenals Samantha Steenwijk. Soundos El Ahmadi is wat ruimhartiger en meldt: '❤️❤️❤️'. Zowel Giedo van der Garde, Bridget Maasland als Heleen van Royen laten ook een enkele '❤️' achter in de comments. Iets daaronder beticht een anonieme commenter Humberto van vreemdgaan: "Ah kijk aan, had Yvonne Coldeweijer toch gelijk! Zij heeft namelijk alle bewijzen dat je vreemd bent gegaan, binnenkort komt dit naar buiten zegt Yvonne!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties