Iedereen boos op Chantal Janzen: 'Geef haar geen podium'

Show & Tel
Iedereen boos op Chantal Janzen: 'Geef haar geen podium'
© BSR Agency
Show & Tel

Iedereen boos op Chantal Janzen: 'Geef haar geen podium'

Iedereen boos op Chantal Janzen: 'Geef haar geen podium'
© BSR Agency

Lezers van &C Magazine, het tijdschrift van Chantal Janzen, waren niet erg te spreken over de nieuwe cover. Hierop pronkt namelijk de zwangere Gaby Blaaser met haar bolle buik. De ex-bachelorette is blijkbaar geen publieksfavoriet. ,,Geef haar geen podium!”

Het thema van de nieuwe editie is zwangerschappen en Chantal geeft de eer aan Gaby om uit te wijden over haar 'ongelukje'. Blaaser maakt hier maar al te gretig gebruik van en doet heel wat stof opwaaien met een aantal opvallende uitspraken.

Nieuwe koplampen

Zo'n baby is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar Gaby maakt duidelijk dat likes verliezen op sociale media geen optie is. “Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug. Het is én mijn werk én ik voel me gewoon het comfortabelst bij een strak lijf” Zo heeft ze alvast een broek gekocht waar ze nu met haar extra kilo's niet inpast. “Zo van: dat is het doel, daar wil ik in drie weken weer in passen. Stom, hè? Want ik ben natuurlijk ook héél blij dat ik überhaupt zwanger mag zijn”, aldus de fitgirl met een missie.

Een leven baren is dus niet enkel rozengeur, Insta-sponsordeals en maneschijn. Gelukkig vindt Blaaser alsnog een lichtpuntje: haar groeiende borsten. "Ik ben serieus al een plan aan het maken voor nepborsten na m’n bevalling. Ik wilde ze nooit, maar nu ik zie hoe mooi en vol ze zijn, denk ik toch dat ik eind 2024 ergens op een tafel lig."

Café of kraambed: zoek de verschillen

Op de vraag van de verloskundige over waar ze het liefste wil bevallen, antwoordt Gaby onverschillig: "Schat, al gebeurt het hier op de bank of onderweg naar het ziekenhuis, ik zie het wel."

De locatie doet er ook eigenlijk niet toe, zolang ze maar een ID meeneemt en niet de bob is op de terugweg. "Ik kijk er eigenlijk wel naar uit. Ook naar dat eerste wijntje, trouwens. Het moment dat ik niet meer hoef te zeggen: doe maar een cola. Een vriendin heeft een fles Barolo klaarstaan voor bij de kraamvisite en bij m’n moeder staat de champagne al koud, dus we zijn goed voorbereid."

Boze reacties

Gaby plaatst haar cover in &C Magazine op Instagram en wordt overspoeld met woedende reacties:

Iedereen boos op Chantal Janzen: 'Geef haar geen podium'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties