Jaimie Vaes samen met Lil Kleine in Dubai: 'Raakt gewend aan de tikken'

Show & Tel
Jaimie Vaes samen met Lil Kleine in Dubai: 'Raakt gewend aan de tikken'
Show & Tel

Jaimie Vaes samen met Lil Kleine in Dubai: 'Raakt gewend aan de tikken'

Jaimie Vaes samen met Lil Kleine in Dubai: 'Raakt gewend aan de tikken'

Eerder werden Jaimie Vaes en Lil Kleine samen gespot in Amsterdam. Meerdere bronnen bevestigden dat ze zelfs stonden te muilen midden op straat. Nu is het (ex?)koppel plotseling in Dubai met hun zoontje Lío. Betekent dit dat het gezin officieel herenigd is? "Je raakt gewend aan een paar tikken."

Bonje op Ibiza

In de tijd dat Lil Kleine en Jaimie Vaes nog 'officieel' samen waren, hebben er meerdere geweldsincidenten plaats gevonden. Zo heeft Vaes ooit de politie moeten bellen in Ibiza. De beelden van haar bebloede gezichtwaren al gelekt, maar vooralsnog hielden ze beiden de schone schijn op in de media. "We hebben de ergste horrorverhalen en leugens verspreid zien worden", zei Jaimie destijds in een video. Ze wilde zelfs nog benadrukken dat er absoluut geen sprake van fysiek geweld is geweest op die dewuste avond.

'Geslagen en geduwd'

Later, toen het pas echt uit de hand was gelopen en de twee uit elkaar waren, vertelde Jaimie de waarheid. In gesprek met Robbert Rodenburg onthulde ze: "Hij kon zich niet meer beheersen. Op dat moment werd ik de hotelkamer ingetrokken, waardoor ik natuurlijk geluid maakte. Ik ben de gang op gegaan en naar de receptie gelopen om een taxi te bellen." Ook vertelde ze wat er gebeurd is in de hotelkamer. "Hij heeft me geslagen, geduwd en aan mijn haren getrokken."

Opnieuw samen

Jaimie bracht de waarheid destijds aan het licht, omdat ze dit zag als haar enige uitweg. Op die manier kon ze ontsnappen uit een giftige relatie. Nu ze opeens samen in Dubai worden gespot, krabben veel mensen zich dan ook achter de oren. Zijn ze opnieuw samen?

'Je raakt eraan gewend'

Jaimie ontkent nu dat ze weer ‘samen’ zijn. “Jorik is ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is geen familievakantie.” Toch plaatsen ze beiden foto's op Instagram, geschoten op exact dezelfde plekken in Dubai. Op internet laten mensen zich fel uit over de gezinshereniging. "Hoe ver kun je gaan. Ze mist haar Rolex. En weer een nieuwe L.V tas. Je moet toch bijblijven. Ach een paar tikken, je raakt eraan gewend,'' sneert iemand. Een ander: "Een ezel stoot zich in t algemeen niet 2x aan dezelfde steen toch?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties